Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Museum Prinsenhof Delft

  • Zuid-Holland
  • Delft
Sint Agathaplein, Delft, Nederland
10 - 400 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Museum Prinsenhof Delft

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Vergaderen | Workshops | Opleidingen | Trainingen
Inspiratie vinden, inzichten krijgen en doelen bereiken. De Kamer van Charitate is met zijn diffuse daglicht en historische uitstraling een bron van inspiratie. En met een break-state in de prachtige binnentuin of het museum blijft de concentratie optimaal. De kamer biedt ruimte tot 50 gasten in een theateropstelling en 30 gasten in een vergaderopstelling en is dus ideaal voor vergaderingen, workshops en presentaties.

Wij helpen u graag met het optimaal benutten van de ruimtes en de mogelijkheden die de binnentuin en het museum u bieden.

Presentaties | Congressen | Beurzen
Museum Prinsenhof Delft biedt mogelijkheden voor diverse evenementen. De Van der Mandelezaal is onze trots en het middelpunt van het museum. Met haar overweldigende glazen dak is er geen gebrek aan daglicht en het uitzicht op de toren van de Oude Kerk en de Waalse Kerk biedt een prachtig decor. Met haar oppervlakte van 375m2 biedt de Van der Mandelezaal plaats aan 400 gasten in theateropstelling of een receptie tot 400 gasten.

Liever een klassieke ruimte met prachtige glas-in-lood ramen? Dan biedt de Waalse Kerk met haar 225m2 bijzondere mogelijkheden. Met een modern of juist erg klassiek interieur zetten wij de perfecte sfeer neer voor een receptie tot 150 gasten.

Voor de creatieve invulling van de juiste restauratieve verzorging, de inrichting van de ruimtes en de verschillende benodigde presentatiemiddelen helpen wij u graag. Samen met onze vaste Preferred Partners bespreken wij graag wat voor uw event de meest geschikte invulling is.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Museum Prinsenhof Delft is centraal gelegen in de karakteristieke binnenstad nabij één van de mooiste grachten van Delft. Op 8 minuten lopen vanaf station Delft en op slechts 3 minuten lopen van de dichtstbijzijnde parkeergarages.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Van der MandelezaalJa60 400200400250400
Kamer van CharitateJa305030505070

Parkeren in de buurt van deze locatie

Lopen of OV: Vanaf het NS-station is het museum lopend bereikbaar in ca. 8 minuten. Loop via de hoofdingang van het station naar buiten, sla linksaf en loop langs het water richting de Oude Kerk (de scheve Jan). Met de bus bereikbaar met lijn 51, halte Prinsenhof. Bij tramhalte Prinsenhof stopt HTM-lijn 1 of met lijn 19. Auto: Het museum ligt op 5 minuten rijden van de afslag Delft-Noord (A13) en is 15 minuten rijden vanuit Den Haag en Rotterdam, 40 minuten vanaf Schiphol en 15 minuten vanaf Rotterdam-The Hague Airport. Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen Phoenix garage (200 plekken) of in de Prinsenhof garage (650 plekken). Beide zijn op nog geen 3 minuten lopen vanaf Museum Prinsenhof Delft.

Contact

Sint Agathaplein, Delft, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint Agathaplein, Delft, Nederland
Toon mij het telefoonnummer