Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Museum Prinsenhof Delft

  • Zuid-Holland
  • Delft
Sint Agathaplein, Delft, Nederland
10 - 400 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Museum Prinsenhof Delft

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Te gast bij Willem van Oranje
Museum Prinsenhof Delft is centraal gelegen in de karakteristieke binnenstad nabij één van de mooiste grachten van Delft. In het museum bevinden zich drie stijlvolle ruimtes die uiterst geschikt zijn voor commerciële, culturele of maatschappelijke evenementen en bijeenkomsten. Deze authentieke ruimtes in een indrukwekkend monumentaal pand zijn afzonderlijk te gebruiken of te combineren voor één evenement.

Een bijzondere locatie met een uniek historisch verhaal dat geschikt is voor vrijwel ieder evenement als congres, symposium, diner, concert, beëdigingsceremonie of vergadering. Museum Prinsenhof Delft biedt zelfs uiteenlopende mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Met onze twee unieke ruimtes, prachtige binnentuin en uiteraard het museum zelf kunt u bij ons terecht van 10 tot 400 personen.

De inkomsten uit verhuur komen geheel ten goede aan het onderhoud en de instandhouding van Museum Prinsenhof Delft. Het museum heeft een culturele ANBI-status.

Preferred Partners van Prinsenhof
De mogelijkheden binnen Museum Prinsenhof Delft zijn eindeloos en daarom werken wij samen met verschillende toonaangevende Preferred Partners. Omdat onze partners al jaren bij ons over de vloer komen, kennen zij de ins & outs van de ruimtes en het museum als geen ander. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij snel schakelen en goed kunnen adviseren bij de invulling en voorbereidingen van uw evenement en verloopt het tijdens uw evenement soepel en vertrouwd. Zo bundelen wij de krachten wanneer culinair (van der Linde Catering), techniek (Improve) of sfeer makende inrichting (Van der Maarel Eventstyling) nodig is.

Rondleiding
Ter onderbreking van uw bijeenkomst is het mogelijk om met een privé gids een exclusieve rondleiding te krijgen en maken uw gasten kennis met de bijzondere en verrassende verhalen van het museum. In Museum Prinsenhof Delft zijn diverse rondleidingen mogelijk, langs één tentoonstelling of de topstukken van de collectie; van een eerste kennismaking tot verdieping. De kosten voor een privé gids voor een rondleiding van 1 uur bedraagt € 82,50(tijdens reguliere openingstijden) en is voor maximaal 15 gasten per gids.

Informatie | Offerte | Persoonlijke afspraak
Voor meer informatie, het ontvangen van een offerte op maat en/of het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, neem contact op met onze afdeling verhuur.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Museum Prinsenhof Delft is centraal gelegen in de karakteristieke binnenstad nabij één van de mooiste grachten van Delft. Op 8 minuten lopen vanaf station Delft en op slechts 3 minuten lopen van de dichtstbijzijnde parkeergarages.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Van der MandelezaalJa60 400200400250400
Kamer van CharitateJa305030505070

Parkeren in de buurt van deze locatie

Lopen of OV: Vanaf het NS-station is het museum lopend bereikbaar in ca. 8 minuten. Loop via de hoofdingang van het station naar buiten, sla linksaf en loop langs het water richting de Oude Kerk (de scheve Jan). Met de bus bereikbaar met lijn 51, halte Prinsenhof. Bij tramhalte Prinsenhof stopt HTM-lijn 1 of met lijn 19. Auto: Het museum ligt op 5 minuten rijden van de afslag Delft-Noord (A13) en is 15 minuten rijden vanuit Den Haag en Rotterdam, 40 minuten vanaf Schiphol en 15 minuten vanaf Rotterdam-The Hague Airport. Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen Phoenix garage (200 plekken) of in de Prinsenhof garage (650 plekken). Beide zijn op nog geen 3 minuten lopen vanaf Museum Prinsenhof Delft.

Contact

Sint Agathaplein, Delft, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint Agathaplein, Delft, Nederland
Toon mij het telefoonnummer