Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

MSM Maastricht

  • Limburg
  • Maastricht
Endepolsdomein 150, 6201BE, Maastricht
8 - 260 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

MSM Maastricht

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Eén van de voorwaarden om van uw event een groot succes te maken, is een perfecte locatie. Een locatie als Maastricht Schoolof Management (MSM), waar werkelijk álles business en allure ademt. Met alle state-of-the-art faciliteiten die nodig zijn voor een vlekkeloze gang van zaken, inclusief videoconference en tolkencabines. Met ervaren medewerkers die flexibel met u kunnen meedenken. Met een eigen catering van culinair niveau.

Als internationale management school beschikt MSM over een groot aantal ruimtes, van intieme spreekkamers voor acht personen tot een royale conferentiezaal voor 260 personen.

Hotel Randwyck, gelegen in hetzelfde gebouwencomplex als de school, eigentijdse en comfortabele accommodatie van éénpersoonskamers tot volledig ingerichte appartementen.

Maar de grootste meerwaarde van MSM is de uitzonderlijke sfeer: internationaal, professioneel, historisch, zakelijk én vriendelijk tegelijk. Dit creëert een inspirerende omgeving, waarin hightech faciliteiten, flexibiliteit, logistieke perfectie en gemak voor een uniek klimaat zorgen. Hét ideale klimaat dus voor uw bedrijfspresentaties, congressen, meetings en andere belangrijke evenementen.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Maastricht School of Management is strategisch gelegen, in het hart van de Euregio: dicht bij het historische stadscentrum, op loopafstand van station Maastricht Randwyck en uitstekend bereikbaar via de A2 of luchthaven Maastricht- Aachen Airport.

Het NS- station Maastricht- Randwyck ligt op slechts 80 meter van MSM. Er is een frequente treinverbinding met het Centraal station van Maastricht en met steden als Brussel en Parijs.
MSM is ook makkelijk te bereiken per bus: bijna elke vijf minuten stopt er wel één van de buslijnen naar of van het centrum van Maastricht (halte ‘Forum’).

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is mogelijk bij het MECC, op loopafstand van MSM.

Contact

Endepolsdomein 150, 6201BE, Maastricht
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Endepolsdomein 150, 6201BE, Maastricht
Toon mij het telefoonnummer