Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Mariënhof

  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Amersfoort-Stadskern
Kleine Haag 2, 3811 HE, Amersfoort
1 - 700 Personen
12 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Mariënhof

Live muziek
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Mariënhof in Amersfoort geeft iedere zakelijke bijeenkomst een bijzonder tintje.
Voor alle soorten ontmoetingen en bijeenkomsten brengen wij mensen samen in een inspirerende en buitengewone setting. Met haar rijke historie is dit prachtige, meer dan 500 jaar oude klooster dé locatie voor elk evenement! Oud en nieuw komen hier op bijzondere wijze samen. Ervaar bij binnenkomst de sfeer van vroeger en ontdek de knipogen naar het heden door de hedendaagse kunst, moderne technieken en sfeervolle ledverlichting in de Kloostergangen.

De Mariënhof is het stadsklooster van Amersfoort en biedt vele praktische, inspirerende en karakteristieke ruimtes. Van workshops, presentaties en vergaderingen tot intieme diners en bedrijfsfeesten. In totaal kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen!

Met oog voor detail
Ons team van gedreven, jonge en enthousiaste mensen weet met hun ruime ervaring precies waar een goede evenementenlocatie aan moet voldoen. Met de uitgangspunten verrassen, verzorgen en verbinden staan wij klaar om u een unieke beleving te geven! In samenwerking met onze vaste partners kunnen we werkelijk alles voor u regelen: eten en drinken, licht en geluid, workshops, entertainment en meer.

Met passie willen wij iedereen van onze locatie laten genieten. Dit doen wij door onze gasten te verrassen, te verzorgen en te verbinden. Dit vertalen wij in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service en oprechte en langdurige samenwerkingen.

Wilt u meer informatie over de Mariënhof? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u. 

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
De Mariënhof ligt centraal gelegen in het land en is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op steenworp afstand ligt parkeergarage de Koestraat met meer dan 400 parkeerplaatsen. Vanaf Amersfoort CS stoppen meerdere buslijnen (5 minuten reistijd) voor de deur. De achterzijde van het klooster ligt aan de Singel, waardoor vervoer per boot ook mogelijk is!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
SingelzaalJa220100
RôtisserieJa180120180
TuinkamerJa2860488050
SpijskamerJa12102010
Kloosterkamer 1Ja1630204018
Kloosterkamer 2Ja2850306040
AtelierJa4413060
WijnkelderNee2040
LoungeJa14253014
BarJa30
BinnentuinJa150
KloostertuinenJa200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op steenworp afstand ligt parkeergarage de Koestraat met meer dan 400 parkeerplaatsen.

Contact

Kleine Haag 2, 3811 HE, Amersfoort
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kleine Haag 2, 3811 HE, Amersfoort
Toon mij het telefoonnummer