Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Locatie Hofboog

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Rotterdam-Noord
Insulindestraat 112, 3038 JC Rotterdam, Nederland
1 - 22 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Locatie Hofboog

Wifi aanwezig
Multimedia aanwezig

Bij locatie Hofboog ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een kleinschalige vergaderruimte in Rotterdam. Onze ruimte staat garant voor een effectieve vergadering, training, workshop of brainstormsessie.

Natuurlijk centraal gelegen in Rotterdam met een uitstekende bereikbaarheid. Zowel met de trein, tram en auto.

Vergaderen of overleggen is in sommige situaties noodzakelijk. Het zorgt voor nieuwe inspiratie of strategieën. Dit kan op zakelijk gebied zijn, maar overleg kan ook nodig zijn binnen een organisatie of vereniging. Een geschikte ruimte is dan van groot belang. Zo wordt je niet gestoord door prikkels of rumoer welke veroorzaakt worden door de omgeving of andere mensen. Zo blijft de focus behouden waardoor de boodschap op een effectieve manier besproken of verteld kan worden.

We bieden een inspirerende ruimte gevestigd in een monumentaal pand De Hofbogen.

De inrichting is hip en modern, voorzien van trendy design tafels. Daarnaast heeft de ruimte diverse sfeerhoeken én een ingerichte jaren 60 tig keuken.

Onze trendy vergaderlocatie biedt ruimte aan 20 personen. Vergaderen in een select gezelschap en intieme sfeer brengt vaak de beste ideeën en inspiraties voort. Zo kun je jouw vergadering, teambuilding of bijeenkomst op een eenvoudige wijze naar een hoger niveau brengen.

De unieke vergaderruimte is daarnaast uitgerust met diverse handige apparatuur waar je gebruik van kunt maken. Hierbij kun je denken aan een beamer voor bedrijfspresentaties of een flip-over voor workshops en brainstormsessies.

Het interieur is uitgerust met echte design tafels welke geheel naar wens opgesteld kunnen worden zodat vergaderen weer leuk en inspirerend wordt.


Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Locatie Hofboog ligt in het noorden van Rotterdam. Snelweg afslag gasthuis St. Fransicus. 5 minuten van de snelweg A20 afslag nr 112 We zijn gevestigd in een wijk waar veel ondernemers zitten van fietsenwerkplaats tot luxe juwelier. Op loopafstand zijn diverse horeca gelegenheden Angelo Betty voor een echte Italiaanse pizza of Brasserie Tinus voor een heerlijke saté.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeer mogelijkheid in de wijk betalen via een parkeerapp. Parkeergarage Eudokiaplein om de hoek 3 minuten lopen

Contact

Insulindestraat 112, 3038 JC Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Insulindestraat 112, 3038 JC Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer