Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Landhuishotel De Bloemenbeek

  • Overijssel
  • De Lutte
Beuningerstraat 6, 7587ZG, De Lutte
1 - 400 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Landhuishotel De Bloemenbeek

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Wilt u dat feest dat u en uw gasten zal overrompelen? Laat ons u dan leiden door ons verrassende aanbod. En door de vele mogelijke combinaties is uw feest altijd persoonlijk, uniek en op maat gesneden. Neem alleen al de mogelijke locaties. Binnen de muren van ons hotel-restaurant kunnen wij in een van de vele zalen zorgen voor de juiste setting, maar ook in de buitenlucht op ons landgoed hebben wij een verrassend aanbod. Velen zijn zeer gecharmeerd van onze transparante binnentuin als schitterend decor voor een diner. U kunt ook kiezen voor een private dinner in een intieme setting of een walking diner door onze eigen tuinen met de outdoor cooking lodge als bijzonder element.

Onder de platanen op onze prachtige binnenplaats, ook wel een ‘Cour’ genaamd, is het heerlijk vertoeven. Deze bijzonder ingerichte binnentuin van circa 500 m2 is vrijwel geheel ommuurd en in de zomer transparant overdekt waardoor onder het groene bladerdek een unieke, bijna on-Nederlandse en mediterrane beleving ontstaat.

Al uw feestelijkheden viert u hier in de buitenlucht met een honderd procent ‘droog weer’ garantie en zonder een ‘tent’ gevoel. In combinatie met onze Tuinbrasserie-gerechten ter plekke bereid vanaf onze Ofyrs, Green Eggs, Zuid-Afrikaanse Braai of buitenkeukens creëert dit een geweldige ervaring! Onze sfeervolle binnenplaats, al dan niet in combinatie met ons knusse Orangerieterras, is dan ook zeer geschikt voor het vieren van allerhande festiviteiten, events en huwelijken van circa 40 tot wel boven de 400 gasten. Mogelijkheden te over!

Locatie

Aan de snelweg
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Net buiten het pitoreske plaatsje De Lutte in Twente. In een bosrijke omgeving dichtbij natuurgebied het Lutterzand.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Warmeloja------100

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is een private parking aanwezig

Contact

Beuningerstraat 6, 7587ZG, De Lutte
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Beuningerstraat 6, 7587ZG, De Lutte
Toon mij het telefoonnummer