Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Landgoed Bergzicht

  • Gelderland
  • Heumen
Rijksweg 232, 6582 AB Heumen, Nederland
10 - 450 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Landgoed Bergzicht

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Zoekt u een locatie waar inspiratie kan opborrelen, waar creatieve processen op gang kunnen komen en waar u ongestoord in het groen kan vergaderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. Heel graag inspireren wij u!

Ons landgoed biedt de perfecte omgeving om weg van alle drukte en stress een vergadering te organiseren. Graag laten wij u proeven van het landgoedleven met onze mooie tuin en park, sfeervolle stijlkamers in de oude ambtswoning of onze zonnige Orangerie. Deze benoemde ruimtes zijn voor kleine tot middelgrote groepen inzetbaar. Heeft u een bijeenkomst voor een grote groep te organiseren? Onze Laagherkelder kan tot ongeveer 100 personen huisvesten. In combinatie met de buitenruimtes en overige kamers kunt u volop combineren.

De omliggende landerijen doen u vergeten dat u vlak bij de afslag van de A73 bent. Wij bevinden ons op het punt waar Gelderland, Brabant en Limburg samenkomen. Nijmegen centrum is slecht op 9 km afstand. We zijn makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis. Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen.

Door de rustige ligging en ruimte zijn we zeer geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten. Combineer uw vergadering met een zomerse dinertafel of wandel met uw gesprekspartners in de pauze over ons landgoed. Uw dag afsluiten met een drankje in ons gezellige proeflokaal behoort ook tot de mogelijkheden. Onze diverse vergaderarrangementen geven u de mogelijkheid om snel en makkelijk te reserveren. Persoonlijke wensen zijn geen probleem, we denken graag met u mee om van uw bijeenkomst iets waardevols te maken. Het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet zijn inbegrepen. Heel graag heten wij u van harte welkom op ons Landgoed.

Locatie

Landelijk
Landgoed Bergzicht ligt daar waar 3 provincies samenkomen, Gelderland, Limburg en Brabant, direct aan afslag Malden aan de A73.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis op eigen, ruime parkeerterrein

Contact

Rijksweg 232, 6582 AB Heumen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rijksweg 232, 6582 AB Heumen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer