Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

La Vie Meeting Center Utrecht

  • Utrecht
  • Utrecht
  • Utrecht-Binnenstad
Lange Viestraat 351, 3511BK, Utrecht
2 - 200 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

La Vie Meeting Center Utrecht

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Wilt u vergaderen in Utrecht? La Vie Utrecht is een goed uitgeruste vergader- en trainingslocatie in hartje Utrecht, van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse zalen voor u en uw zakelijk gezelschap in deze vergaderlocatie in Utrecht.

Vergaderlocatie La Vie Utrecht is centraal gelegen in Nederland, vlakbij het NS Station, middenin het centrum. U vindt ons in het winkel- en kantorencomplex “La Vie”, op de vierde t/m de zesde verdieping. Als u met de auto komt, dan kunt u parkeren in de openbare parkeergarage La Vie.

Na de vergadering kunt u gezellig een drankje nemen in de Lounge of in het restaurant aanschuiven.

In de lounge wordt de hele dag een uitgebreid assortiment aan drankjes en lekkernijen geserveerd. De lounge is ook perfecte om de dag af te sluiten met een netwerkborrel.

Het sfeervolle restaurant op de zesde etage heeft een mooi uitzicht over Utrecht. De menukaart is zeer gevarieerd. Van lunchbuffet tot driegangendiner, Chef-kok Martin en zijn keukenbrigade staan klaar om u culinair te verrassen.

Het uitzicht over de Domstad doet u bijna vergeten dat u een vergadering achter de rug heeft.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
- In hartje Utrecht
- Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en auto

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gasten kunnen gebruik maken van Parkeergarage La Vie (Navigatiesysteem: Rozenstraat 1, 3511 BS Utrecht). Voor een rechtstreekse doorgang naar La Vie, kunt u op parkeerniveau 14 parkeren. Uitrijkaarten zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij de receptie. La Vie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en bevindt zich op minder dan 10 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station.

Contact

Lange Viestraat 351, 3511BK, Utrecht
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Lange Viestraat 351, 3511BK, Utrecht
Toon mij het telefoonnummer