Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kruisherenhotel Maastricht

  • Limburg
  • Maastricht
Kruisherengang 19-23, 6211 NW, Maastricht
2 - 200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kruisherenhotel Maastricht

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Het Kruisherenhotel Maastricht, Design tussen Hemel en Aarde. Een unieke plek in hartje centrum Maastricht. Bijeenkomen in het Kruisherenhotel betekent: focussen op wat bijzonder, individueel, lokaal en authentiek is waar het architectuur, interieurvormgeving, ambiance en service betreft! De perfecte omgeving om tot nieuwe (zakelijke) inzichten te komen en om oude gedachten een nieuwe impuls te geven.

Behalve de 60 design hotelkamers beschikt het Kruisherenhotel over 3 modern geoutilleerde boardrooms. De publieke ruimtes lenen zich uitstekend voor het organiseren van bijeenkomsten in de zakelijke sfeer.

De Bourgondische stad Maastricht, met zijn rijke historie, de mooie winkeltjes en de gezellige terrasjes, ligt aan uw voeten bij het verlaten van het hotel. Een stad die naast zijn duizenden monumenten ook hip en trendy is. Laat u verrassen!

Feesten en Recepties
Het Kruisherenhotel Maastricht, Design tussen Hemel en Aarde.

Een unieke plek in hartje centrum Maastricht. De combinatie van oudheid en design zorgen voor een bijzondere sfeer. De diverse publieke ruimtes, zoals de entresol, de wijnbar, de pandhof en de kloostertuin lenen zich uitstekend voor het organiseren van feestelijke bijeenkomsten. Hierbij staat ‘maatwerk’ centraal.

De 60 luxe design hotelkamers bieden onderdak aan groepen van verschillende grootte. De culinaire creaties van onze chef de cuisine en het hoge serviceniveau maken het Kruisherenhotel tot dé locatie voor uw feest of receptie.

Een feestelijke gebeurtenis is een persoonlijke gebeurtenis. Wij bespreken daarom graag samen met u uw wensen en ideeën om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken.

Trouwen
Het Kruisherenhotel Maastricht beschikt over een Pandhof met bijzondere designelementen, een Kloostertuin en de Entresol. Unieke ruimtes voor uw receptie. Het hotel beschikt over 60 luxe designkamers in het klooster, Renaissancehuis en in Casa Nova. De combinatie van oudheid en design, aangevuld met culinaire verrassingen en een zeer goede verzorging, maken de dag van uw leven tot een feest.

Bij het organiseren van uw receptie of huwelijksfeest in het Kruisherenhotel staat ‘maatwerk’ centraal.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Centraal in het historische centrum van Maastricht, op 5 minuten loopafstand van het Vrijthof.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Leonardo's boardroomja16------
Room with a viewja4------
Angels Roomja8------
Découverte Kruisherenja----350280350

Parkeren in de buurt van deze locatie

Valet parking service (betalend).

Contact

Kruisherengang 19-23, 6211 NW, Maastricht
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kruisherengang 19-23, 6211 NW, Maastricht
Toon mij het telefoonnummer