Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

HoogtIJ Amsterdam

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
1 - 100 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

HoogtIJ Amsterdam

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig

HoogtIJ is de plek waar natuur, kwaliteit, cultuur en events op grote hoogte samenkomen. Met prachtig uitzicht over het IJ ontsnap je even aan de drukte van de stad.

In een glazen kas bovenop een kantorencomplex huist HoogtIJ; een evenementenruimte vol natuurlijk licht en met uitzicht over de skyline van Amsterdam. Als een kameleon verandert de ruimte van vergaderplek naar dynamische workshopruimte, tot een plek voor lezingen en presentaties. Bij mooi weer kan de schuifdeur open naar het grote dakterras. Voor mensen zonder hoogtevrees is er nóg een uitkijkpunt, voor een weergaloos uitzicht over groot Amsterdam.

Ons geheimpje 
Dit schitterende pareltje ligt verscholen tussen het rauwe en ongepolijste Amsterdam-Noord. Met de lift naar de bovenste verdieping komt u bij een waanzinnig uitzicht over weids Amsterdam. 

Maar de locatie is volledig in te richten naar eigen wens: van product presentaties in theateropstelling tot diners op sterrenniveau en van meetings tot feestruimte… HoogtIJ heeft het! 

Events op maat 
Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

Locatie

Nabij openbaar vervoer
Aan het water
Aan de snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaarheid: Met de fiets/ te voet: Neem het leukste pontje vanaf Java eiland: de Oostveer en HoogtIJ is nog 20 stappen. Met de bus: Bussen 32 en 33 vertrekken vanaf Amsterdam Centraal Station en stoppen in de straat (halte: Johan van Hasseltweg). Loop voorbij het tankstation, richting de oranje uitkijktoren.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
HoogtIJJa704060100
Dakterras

Parkeren in de buurt van deze locatie

Bereikbaarheid: Met de auto: In de woonwijk voor het gebouw is het gratis parkeren. Ook zijn er 200 parkeervakken achter het gebouw, waar je voor een klein bedrag per uur terecht kan.

Contact

HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer