Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

HoogtIJ Amsterdam

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
1 - 100 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

HoogtIJ Amsterdam

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig

HoogtIJ – in de wolken van Amsterdam


In de wolken en onder de sterren. Wat wil je eigenlijk nog meer als het Ja-woord klinkt.

Met een prachtig uitzicht over het IJ is de glazen Kas van Hoogtij de minst bekende top toplocatie van Amsterdam. En dat willen we eigenlijk ook wel houden. Dus zeg dan heel zachtjes “ja” tegen elkaar en laat de wind jullie liefde zachtjes en volpassie meevoeren naar jullie harten.

Laat je dag betoveren met natuurlijk licht en uitzicht over de skyline van Amsterdam. Als een kameleon verandert de glazen kas dagelijks van culturele hotspot tot jaloerse minnares. Bij mooi weer kan de schuifdeur open naar het grote dakterras en kunnen de vuurkorven de knetterende houtblokken laten schijnen als sterren aan de blote hemel.

Voor mensen zonder hoogtevrees is er nóg een uitkijkpunt: de stalen wentel trap brengt je niet alleen in extase maar ook naar grote hoogte. Wat een uitzicht!

Dit schitterende pareltje ligt verscholen in het rauwe en ongepolijste Amsterdam-Noord. Met de lift naar de bovenste verdieping kom je bij een weergaloos uitzicht over weids Amsterdam. Het grote dakterras met hier en daar een vuurkorf en gezellige zitjes nodigt uit tot een RoofTop BBQ of sfeervol diner.  

De catering is in handen van Dennis Huwaë: de chef die in 2016 het twee sterren Restaurant & Samhoud als chef inruilde voor Restaurant Daalder en nu vanaf 1 maart ook samenwerkt met Hoogtij als Chef de Cuisine. Een garantie voor een fantastische ervaring op Michelin niveau.

Events op maat 

Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

Locatie

Nabij openbaar vervoer
Aan het water
Aan de snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaarheid: Met de fiets/ te voet: Neem het leukste pontje vanaf Java eiland: de Oostveer en HoogtIJ is nog 20 stappen. Met de bus: Bussen 32 en 33 vertrekken vanaf Amsterdam Centraal Station en stoppen in de straat (halte: Johan van Hasseltweg). Loop voorbij het tankstation, richting de oranje uitkijktoren.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
HoogtIJJa704060100
Dakterras

Parkeren in de buurt van deze locatie

Bereikbaarheid: Met de auto: In de woonwijk voor het gebouw is het gratis parkeren. Ook zijn er 200 parkeervakken achter het gebouw, waar je voor een klein bedrag per uur terecht kan.

Contact

HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!