Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

HoogtIJ Amsterdam - Unique Livestream Studios

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
1 - 100 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

HoogtIJ Amsterdam - Unique Livestream Studios

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig

HoogtIJ is de plek waar natuur, kwaliteit, cultuur en events op grote hoogte samenkomen. Met prachtig uitzicht over het IJ ontsnap je even aan de drukte van de stad.

In een glazen kas bovenop een kantorencomplex huist HoogtIJ; een ruimte vol natuurlijk licht en vrolijks tussen de planten. Zodra je het glazen gebouwtje binnenstapt is het alsof je een vogel op de dakrand van de stad bent.

Als een kameleon verandert de ruimte van vergaderplek naar een plek waar kleine festivals, concerten en feestjes worden georganiseerd door blije mensen en creatieve bedrijven. Met een beetje knap weer kan de schuifdeur open naar het heerlijke dakterras. Voor mensen zonder hoogtevrees is er nóg een uitkijkpunt, voor een weergaloos uitzicht over het IJ, de skyline van Amsterdam en duizenden lichtjes.

Ons geheimpje 
Dit schitterende pareltje ligt verscholen tussen het rauwe en ongepolijste Amsterdam-Noord. Met de lift naar de bovenste verdieping komt u bij een waanzinnig uitzicht over weids Amsterdam. Het grote dakterras met hier en daar een vuurkorf en gezellige zitjes nodigt uit tot een RoofTop BBQ of netwerkborrel. 

Maar de locatie is volledig in te richten naar eigen wens: van product presentaties in theateropstelling tot diners op sterrenniveau en van meetings tot feestruimte… HoogtIJ heeft het!

Events op maat 
Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

Locatie

Nabij openbaar vervoer
Aan het water
Aan de snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaarheid: Met de fiets/ te voet: Neem het leukste pontje vanaf Java eiland: de Oostveer en HoogtIJ is nog 20 stappen. Met de bus: Bussen 32 en 33 vertrekken vanaf Amsterdam Centraal Station en stoppen in de straat (halte: Johan van Hasseltweg). Loop voorbij het tankstation, richting de oranje uitkijktoren.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
HoogtIJJa704060100
Dakterras

Parkeren in de buurt van deze locatie

Bereikbaarheid: Met de auto: In de woonwijk voor het gebouw is het gratis parkeren. Ook zijn er 200 parkeervakken achter het gebouw, waar je voor een klein bedrag per uur terecht kan.

Contact

HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

HoogtIJ Amsterdam, Johan van Hasseltweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer