Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Vorden

  • Gelderland
  • Vorden
De Horsterkamp 8, 7251AZ, Vorden
2 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kasteel Vorden

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Kasteel Vorden is een compact, romantisch kasteel. Het ligt in de rustige, landelijke Achterhoek. Kasteel Vorden leent zich ook uitstekend voor vergaderingen, personeelsfeesten of andere zakelijke bijeenkomsten.
 

Het landgoed rond Kasteel Vorden wordt omringd door water en is bereikbaar via een stijlvolle brug. De parkachtige kasteeltuin, het nabijgelegen bos en het grote terras maken het heerlijk om buiten te vertoeven. Binnen vindt u diverse stijlvolle zalen, voorzien van antiek meubilair en imposante schilderijen. Het kasteel is voorzien van een gewelfde kelder die zeer geschikt is voor vergaderingen of presentaties.

De stijlvolle zalen zijn met oog voor detail ingericht en voorzien van imposante schilderijen en prachtig antiek. Op de eerste verdieping bevinden zich o.a. de jachtkamer, dining-room en ridderzaal. Uiteraard is het mogelijk om één zaal te huren voor een stijlvol sitting diner of het gehele kasteel voor een bruisende feestavond. Het kasteel is op bijzondere wijze onderkeldert. In deze unieke gewelfde ruimtes is het mogelijk om te vergaderen of een presentatie te verzorgen.

Overnachten
Voor meerdaagse bijeenkomsten is Kasteel Vorden ook geschikt. Overnachten is mogelijk in Kasteel Vorden. Kasteel Vorden beschikt over enkele geheel in stijl en museaal ingerichte suites. De kamers bevinden zich op de 2e etage van het Kasteel.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Het kasteel ligt in de bosrijke omgeving van Zutphen.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

De Horsterkamp 8, 7251AZ, Vorden
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

De Horsterkamp 8, 7251AZ, Vorden
Toon mij het telefoonnummer