Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Oud Wassenaar

  • Zuid-Holland
  • Wassenaar
Park Oud Wassenaar 1, Wassenaar, Nederland
10 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kasteel Oud Wassenaar

Live muziek
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Kasteel Oud Wassenaar is een prachtig monumentaal pand in een lommerrijke omgeving. Het kasteel heeft een klassieke uitstraling, maar kan door belichting, aankleding en meubilair praktisch van gedaante verwisselen. Het is werkelijk een veelzijdige locatie, geschikt voor een breed scala aan evenementen.

Bent u voor een bijzonder evenement op zoek naar een unieke locatie? Kasteel Oud-Wassenaar biedt de ideale locatie voor uw romantische trouwfeest, (bedrijfs)feest, receptie, expositie of zakelijk evenement. Maar ook biedt Kasteel Oud-Wassenaar de perfecte achtergrond voor het maken van fotoreportages of films.

Het monumentale kasteel beschikt over diverse kamers en zalen, elk met een eigen sfeer en uitstraling. De kamers, trappenhuis, centrale hal en balzaal ademen de grandeur uit vervlogen tijden. Echter, de menselijke maat en intimiteit zijn door het hele pand behouden gebleven.   

Kasteel Oud-Wassenaar is gelegen op een van de mooiste plekjes van Wassenaar, omgeven door historisch groen. Het kasteel ligt op korte rijafstand van de uitvalswegen richting Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en is daardoor voor uw gasten goed bereikbaar.

Het kasteel zal bijdragen aan een onvergetelijke dag met waardevolle herinneringen.

Locatie

In het bos
temidden van de prachtige bossen in Wassenaar

Parkeren in de buurt van deze locatie

De gasten parkeren op het naast gelegen parkeerterrein en op de Lindelaan

Contact

Park Oud Wassenaar 1, Wassenaar, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Park Oud Wassenaar 1, Wassenaar, Nederland
Toon mij het telefoonnummer