Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Ophemert

  • Gelderland
  • Ophemert
Dreef 2, 4061BL, Ophemert
15 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kasteel Ophemert

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Trouwen op een echt kasteel uit 1265 en de hele dag het kasteel voor uzelf en uw dierbaren. Deze unieke beleving én ons hoge serviceniveau vormen de ingrediënten voor de dag van uw leven. De sfeer is origineel, de ambiance verrassend en inspirerend, kortom de ideale locatie voor het voltrekken van uw huwelijk. Het mooie van trouwen op kasteel Ophemert is dat u alles op die onvergetelijke dag hier kan laten plaats vinden.

Kasteel Ophemert is een erkende trouwlocatie van de gemeente Neerijnen, waar u uw huwelijk kan laten sluiten door een buitengewoon ambtenaar. Of wilt u uw huwelijk laten inzegenen in een kerk, dan is dat ook mogelijk. Op korte loopafstand (5 min.) van kasteel Ophemert staat de prachtige monumentale Nederlands Hervormde Maartenskerk te Ophemert of in de nabij gelegen Rooms Katholieke kerk H.H. Petrus en Paulus te Varik.

Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Eén van onze salons of bij mooi weer ons terras of de unieke kamertuin vormen hiervoor de ideale locatie. Wij verzorgen graag de bruidstaart van uw dromen.

Feest
Er zijn diverse mogelijkheden om een feestavond te organiseren op kasteel Ophemert of inhet koetshuis van ons kasteel. Wij ontvangen uw gasten in de mooie zalen of in het koetshuis van het kasteel en bij mooi weer op het historische voorplein van het kasteel.

En aan het eind van de avond is er een verrassend, fonkelend afscheid van het bruidspaar door jullie gasten. Een geslaagd feest hangt samen met een perfecte organisatie en goed overleg met u en ons ervaren team.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
De locatie is gelegen net buiten het dorp Ophemert in een zeer rustige omgeving. De locatie is omgeven door groene wijdes en een grote oprijlaan.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Trouwzaalja505010050200100200
Heerenkamerja20204020804080
Koetshuisja5050705010060100

Parkeren in de buurt van deze locatie

Onbeperkt gratis parkeren

Contact

Dreef 2, 4061BL, Ophemert
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Dreef 2, 4061BL, Ophemert
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!