Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Meerwijk

  • Noord-Brabant
  • Den Bosch
Kasteel Meerwijk, Gemaalweg, 's-Hertogenbosch, Nederland
5 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Kasteel Meerwijk

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Jullie trouwdag is natuurlijk DE belangrijkste dag van het jaar. Laat ons jullie daarin begeleiden van concept naar uitvoering. Trouwen op locatie en met een boot aankomen of tussentijds met jullie gasten een champagne moment bij een ondergaande zon op het water of in onze riante kasteeltuin. Het kan allemaal dus maak vrijblijvend een afspraak. De koffie staat altijd klaar.

Kasteel Meerwijk ligt op een steenworp afstand van het bruisende 's-Hertogenbosch. Het is een uniek kasteel uit 1850 met fraaie kasteeltuin van zo'n twee hectare. Kasteel Meerwijk is een officiële trouwlocatie van de gemeente ’s-Hertogenbosch voor het voltrekken van het wettelijk huwelijk en geregistreerd partnerschap.

Kasteel Meerwijk biedt twee zalen, twee grote terrassen en een ruime bar faciliteit om uw bruiloft, diner en feest optimaal te laten verlopen. Elke bruiloft geschiedt op exclusieve basis.

Alle faciliteiten hebben hun eigen privacy en stijl, maar staan met elkaar in open verbinding zodat voor grote groepen altijd ruim voldoende plaats is. Zo kunnen wij zowel grote bruiloft partijen faciliteren maar ook kleine intieme bruiloften voor u verzorgen.

Naast de zalen en de buitenterrassen beschikt het kasteel ook over een ruime kasteeltuin van 2 hectare. Deze is voor vele doeleinde geschikt. Van officiële ceremonie tot diner of knalfeest.

Wij werken samen met een exclusieve catering partner. Zij creëren voor elk feest een passende culinaire oplossing. Soms chique, in casual style of een culinaire verrassing op maat gemaakt.

Alle sferen zijn mogelijk en de kwaliteit staat altijd op een hoog peil.

Kasteel Meerwijk heeft een zeer royale bruidssuite ter beschikking met grote badkamer voorzien van een bubbelbad en een stoomcabine. Het ontbijt voor het bruidspaar wordt hoofdzakelijk samengesteld met biologische producten uit de streek en eieren van onze eigen kippen.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Gelegen aan de rand van 's-Hertogenbosch in natuurgebied Henriettewaard. Aan het water van de Dieze nabij de Maas

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Contact

Kasteel Meerwijk, Gemaalweg, 's-Hertogenbosch, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kasteel Meerwijk, Gemaalweg, 's-Hertogenbosch, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!