Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Heeswijk

  • Noord-Brabant
  • Heeswijk Dinther
Kasteel 4, 5473VA, Heeswijk-Dinther
0 - 0 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kasteel Heeswijk

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Inspirerend vergaderen
De roep om creatieve ideeën, innoverende producten en onderscheidende diensten wordt met de dag groter. Dit vraagt om ‘anders denken’, ‘andere ideeën’ en ‘anders communiceren’.

Onderscheidend anders
Sfeer en locatie hebben een grote invloed op de effectiviteit van een vergadering. Creatieve ideeën komen beter tot stand in een inspirerende en ‘anders dan andere’ vergaderomgeving. Kies daarom eens voor Kasteel Heeswijk als vergaderlocatie. Deze bijzondere en authentieke buitenplaats beschikt over verschillende zalen die afzonderlijk, maar meestal tegelijk worden gehuurd voor inspirerende meetings en deelsessies. Aangrenzend ligt een schitterende kasteeltuin en direct buiten het kasteel de ongerepte natuur.

Over ons Koetshuis
Het Koetshuis van Kasteel Heeswijk is gebouwd in het midden van de 16de eeuw. De locatie is later lange tijd in gebruik geweest als woonhuis van de laatste adellijke bewoners van het kasteel. Na een ingrijpende verbouwing in 2005 heeft Het Koetshuis een zakelijke bestemming gekregen.

Congressen die blijven hangen
Wie aan een congres denkt, heeft vaak een grootschalig beeld in gedachten. Grootschaligheid is echter niet per definitie het kenmerk van een congres. Centraal staat altijd een thema. Kasteel Heeswijk richt zich op kleinschalige congressen, al dan niet in combinatie met productpresentaties.

Plenaire vergaderingen en deelsessies
Kasteel Heeswijk heeft verschillende ruimtes beschikbaar voor plenaire vergaderingen en deelsessies. Voor de plenaire zittingen zijn onze Wapenzaal (ca. 50 mensen) en onze keldergewelven (ca. 80 mensen) geschikt. Daarnaast hebben we nog een vijftal kleinere ruimtes voor deelsessies beschikbaar variërend in ruimte voor 10 tot 30 mensen. Alle ruimtes zijn voorzien van WiFi, audio en projectiemogelijkheid.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Kasteel 4, 5473VA, Heeswijk-Dinther
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Kasteel 4, 5473VA, Heeswijk-Dinther
Toon mij het telefoonnummer