Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Doornenburg

  • Gelderland
  • Doornenburg
Kasteel Doornenburg, Kerkstraat 27, 6686 BS Doornenburg, Nederland
2 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kasteel Doornenburg

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Kasteel Doornenburg heeft unieke mogelijkheden voor trouwpartijen, bedrijfsfeesten en recepties. De rustieke omgeving geeft al snel het gevoel van rust en Betuwse gemoedelijkheid.

Eenmaal over de ophaalbrug wordt de bezoeker verrast door de bijzondere sfeer van de binnenplaats. De dikke burchtmuren weten het jachtige leven buiten te sluiten. De middeleeuwse burcht biedt allerlei mogelijkheden voor een stijlvol feest.

De grote hal met open haard is uitstekend geschikt voor ontvangsten. Verder kunt u kiezen uit verschillende vertrekken. Elk met een specifiek karakter en mogelijkheden.

De ruime ridderzaal is het pronkstuk van De Doornenburg. In deze ruimte vormen wapens, harnas en meubels het decor van de riddertijd. De vensterbanken in de dikke muren bieden niet alleen een mooi uitzicht op de omliggende weilanden, maar ze zijn ook gezellige zitplaatsen voor een individueel gesprek.

De kleine kelder was vroeger de keuken. De grote kelder, met het karakteristieke tongewelf, ligt nog een stuk dieper in het kasteel. Op de bovenverdieping zijn twee zalen met verschillende mogelijkheden.

Waarvoor u ook kiest, Kasteel Doornenburg is altijd exclusief voor u gereserveerd. Op uw feest mag u enkele uren gastheer en/of gastvrouw zijn op een middeleeuws kasteel!

Locatie

Aan het water
Landelijk
De Doornenburg ligt in de Over Betuwe, tussen Arnhem en Nijmegen.

Met de auto bereikbaar via de A15. Aan het einde van deze rijksweg is het nog circa 10 kilometer naar het kasteel. De route naar De Doornenburg is duidelijk met bewegwijzering van de ANWB aangegeven.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Kasteel Doornenburg, Kerkstraat 27, 6686 BS Doornenburg, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Kasteel Doornenburg, Kerkstraat 27, 6686 BS Doornenburg, Nederland
Toon mij het telefoonnummer