Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Jacobikerk

  • Utrecht
  • Utrecht
  • Utrecht-Binnenstad
St. Jacobsstraat 171, 3511 BP, Utrecht
0 - 800 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Jacobikerk

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

De Jacobikerk leent zich voor vele vormen congressen, seminars, vergaderingen en informatiebijeenkomsten.
Als u de Jacobikerk betreedt maakt de lichte en ruime kerk al direct een onvergetelijke indruk. Een omgeving die inspireert. De monumentale Jacobikerk biedt naast de grote kerkzaal nog 6 aparte vergaderzalen. In de Jacobikerk zijn zitplaatsen voor plenaire sessies tot 600 en maximaal zelfs 800 personen. De 6 zalen achter in de kerk zijn apart of in combinatie met de kerk te huur. De zalen bieden unieke vergaderruimten voor besloten bijeenkomsten vanaf 2 tot 100 personen.

In de royale zijbeuken is volop ruimte voor informatiestands en om onder het genot van een hapje en drankje informeel te overleggen of rond te lopen. In 2012 zijn de geluidsinstallatie en verlichting vervangen. Ook zijn de keuken, de sanitaire voorzieningen en zalen volledig gerenoveerd. Er is wifi beschikbaar.

We beschikken over een vaste cateraar en in overleg is er elke vorm van catering te organiseren; de koffietafels, lunch of borrel. Interesse in een afsluitend diner tussen de eeuwenoude muren, pilaren en onder de monumentale bogen? Ook dat is mogelijk.

In een historische en monumentale sfeer organiseert u uw congres of vergadering met alle gewenste technologie en de lekkerste catering.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer

De Jacobikerk is zeer goed bereikbaar en gelegen aan het ruime autovrije Jacobskerkhof. De kerk heeft haar gastvrije ingang aan dit plein en binnen bevindt u zich, omgeven door eeuwenoude bogen en pilaren, in een licht en rustiek historisch monument. 


Parkeergarage La Vie en bushaltes 1,5,6 en 7 bevinden zich binnen 50 meter van de kerk, Utrecht Centraal op 7 wandelminuten.   

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Kerkzaalja--800-500250-
Pelgrimzaal !ja--100----
Pelgrimzaal IIja--40----
Christoforuszaalja24------
Duijfhuiszaalja20------
Potmeesterkamerja20------
Consistorieja10------

Parkeren in de buurt van deze locatie

50 m P La Vie

500 m P Paardenveld

Contact

St. Jacobsstraat 171, 3511 BP, Utrecht
Toon mij het telefoonnummer

Contact

St. Jacobsstraat 171, 3511 BP, Utrecht
Toon mij het telefoonnummer