Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Jachthuis Beukenrode

  • Utrecht
  • Doorn
Beukenrodelaan 2, Doorn, Nederland
2 - 2000 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Jachthuis Beukenrode

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Landgoed Beukenrode in Doorn gelegen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug is een unieke locatie voor een romantische bruiloft!

Het rijksmonument Jachthuis Beukenrode (1872) is landelijk centraal gelegen op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en officieel Huis der Gemeente. Het 26 hectare grote landgoed met vijverpartijen en hertenweide is het decor waar u buitengewoon kunt trouwen en feesten!

De Engelse Landschapstuin is bij uitstek geschikt voor de huwelijksvoltrekking waarna er getoost kan worden op jullie geluk op het terras aan de vijver. Aan de achterzijde van het volledig gerestaureerde Jachthuis met over de gehele breedte een sfeervol terras is het ideaal borrelen en dineren eventueel uitgebreid naar de terrastuin bij grotere gezelschappen. Liever een ceremonie in het Jachthuis kan uiteraard ook, de monumentale Augustijnenkamer zorgt voor een sprookjesachtige sfeer waarin jullie huwelijk zal worden voltrokken, toost en taart worden in de Serre geserveerd.

Ook op gastronomisch vlak biedt het Jachthuis een mooie invulling voor zowel lunch als diner waar onze Chefs voornamelijk werken met lokale en Biologische producten. Lekker informeel met een stoere BBQ verzorgd door ons eigen BBQ Team de “Smokin’ Gents” welke live op het terras de heerlijke Low&Slow gerechten op robuuste planken serveren volgens het Shared Dining principe of liever wat meer op chique met een Seated meer-gangen diner ? Onze keukenbrigade weet u telkens weer te verrassen en creëert op basis van jullie wensen een culinaire avond om niet snel te vergeten!

In de avond steken wij de fakkels aan welke langs de majestueuze oprit opgesteld staan en de gasten de weg wijzen naar het feest! De Augustijnenkamer is omgetoverd tot een waar danspaleis waar de DJ de gasten opzweept en onze bedieningsbrigade garant staat voor een feilloze verzorging! De vlammen wakkeren op uit de grote vuurplaats waar je heerlijk rond kan zitten bij zwoel weer aan de entree van het Jachthuis.

De avond is nog jong, de gezelligheid viert hoogtij en het feest gaat bij ons door tot in kleine uurtjes!

Tijdens een locatiebezoek aan het Jachthuis bespreken wij graag jullie wensen en de mogelijkheden alles uiteraard geheel vrijblijvend om uiteindelijk jullie verwachtingen van de huwelijksdag te overtreffen!

Locatie

Aan het water
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Centraal gelegen op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug tussen Doorn en Driebergen op 5 minuten van de A12. Het Jachthuis ligt centraal op het in totaal 26 hectare grote landgoed, omringd door Engelse Landschapstuinen en vijverpartijen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Koekoekzaal ( 1ste )ja3026804012060100
Bosuil ( 1ste )ja128188
Steenuil ( 1 Ste )ja128188
Dwerguil ( 1ste )ja6688
Sneeuwuil ( 2de )ja14142214
Augustijnenkamer ( BG )ja20305520703580
Tuinkamer ( BG )ja14183014452550
Serre ( BG )ja24304024502660

Parkeren in de buurt van deze locatie

250 gratis parkeerplekken, teven oplaadpunten aanwezig voor elektrische voertuigen.

Contact

Beukenrodelaan 2, Doorn, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Beukenrodelaan 2, Doorn, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!