Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Houtrust

  • Utrecht
  • Hooglanderveen
Houtrust, Heideweg, Hooglanderveen, Nederland
2 - 900 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Houtrust

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

U zoekt een goede en unieke vergaderlocatie nabij Amersfoort? Prettig zakendoen in een ontspannen sfeer, daar draait het allemaal om bij Houtrust. U vindt er geschikte vergaderzalen voor elke gelegenheid centraal in het midden van Nederland, Amersfoort en Utrecht. Van grootschalige congressen in één zaal of in meerdere zalen tegelijk, tot seminars van een kleinere omvang. Uw persoonlijke verkoopmedewerk(st)er wordt uw vertrouwde aanspreekpunt bij de begeleiding naar een succesvolle bijeenkomst. Een gelegenheid waarover uw gasten nog lang zullen napraten! Uiteraard is onze locatie ook uitermate geschikt voor feesten en bruiloften.

Natuurlijk beginnen we met een gesprek waarin u samen met ons bekijkt welke vergaderzaal het beste bij uw vergadering past. De omvang en het karakter van uw congres, seminar, vergadering, workshop, presentatie vormen daarbij het uitgangspunt. Vervolgens spreken we met u door hoe uw bijeenkomst verder moet worden ingevuld. Uw verkoopmedewerk(st)er zorgt ervoor dat er geen detail over het hoofd wordt gezien. Hij of zij denkt met u mee over de gewenste opstelling, de benodigde audiovisuele apparatuur en de culinaire invulling van uw bijeenkomst.

Ook zakelijke evenementen kunnen bij Houtrust plaatsvinden. Bijvoorbeeld productpresentaties of bedrijfstrainingen voor vertegenwoordigers of dealers die gewoonlijk verspreid over diverse regio's van het land werken. Op die manier kunt u iedereen tegelijk van de laatste ontwikkelingen op de hoogte brengen! Deze bijeenkomsten zijn tevens een prima gelegenheid om de sociale contacten binnen de bedrijfsorganisatie te verstevigen. Geslaagde hapjes en drankjes doen hierin vaak wonderen.

Huwelijksfeesten, personeelsfeesten
Wanneer het gaat om een feestavond, dan zijn er veel varianten mogelijk. Heeft u speciale wensen of voorkeuren? Wij stellen in overleg met u het ideale feest samen.

Wilt u binnen een relatief kort tijdsbestek veel gasten ontvangen? Dan is een receptie hier uitermate geschikt voor. Dat een receptie op verschillende manieren ingevuld kan worden, spreekt voor zich. Natuurlijk gaat het bij een receptie niet alleen om de hapjes en drankjes. Ook de aankleding van de zaal verdient bijzondere aandacht. Een staande receptie vraagt nu eenmaal om een andere indeling dan een traditionele receptie. Informeer eens naar verschillende sfeerbepalende mogelijkheden.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Centraal gelegen in het midden van Nederland, Amersfoort, vlakbij Amersfoort-Noord A1, afrit 13 en A28 afrit 8. Op 300 meter loopafstand ligt NS station Amersfoort-Vathorst.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Tuinzaal en Fonteinzaalja100160540280900320475

Parkeren in de buurt van deze locatie

Houtrust beschikt over een groot eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren! 

Contact

Houtrust, Heideweg, Hooglanderveen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Houtrust, Heideweg, Hooglanderveen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer