Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel & Restaurant de Arendshoeve

  • Zuid-Holland
  • Bergambacht
  • Rotterdam-Hillegersberg-Schiebroek
Hotel Bergambacht B.V., Molenlaan 14, 2861 LB Bergambacht, Nederland
10 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hotel & Restaurant de Arendshoeve

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven
Fotoreportage

Vergaderen bij de Arendshoeve
Zoekt u de perfecte plek voor uw zakelijke bijeenkomst of meeting? Dan heeft viersterrenhotel De Arendshoeve voor u de ideale accommodatie. Onze vergaderlocaties blinken uit in rust en ruimte en zijn daarmee de ideale plaats voor uw strategische sessies met collega’s of vergaderingen met zakenrelaties. De Arendshoeve biedt u een inspirerende vergaderruimte in Bergambacht, middenin de Randstad, maar met de ontspannen ambiance van het weidse polderlandschap.  Een vergaderruimte van De Arendshoeve kenmerkt zich niet enkel door rust en de groene omgeving. Zo zijn ook onze professionele faciliteiten zeer compleet aanwezig in uw vergaderruimte. De modernste apparatuur zorgt ervoor dat het u in uw vergaderruimte aan niets ontbreekt, wat voor soort zakelijke relaties u ook ontvangt. Meerdaagse programma’s voor zakelijke meetings zijn uiteraard ook mogelijk. U kunt dan profiteren van een heerlijke overnachting in onze ruime kamer of suite, waarna u de nieuwe dag vol energie begint. De service van onze vergaderruimte is compleet en wij garanderen u dat uw zakelijke bijeenkomst van begin tot eind goed en soepel verloopt.

Waarom vergaderen bij De Arendshoeve?
In tegenstelling tot andere aanbieders van vergaderruimtes biedt De Arendshoeve u een vergaderruimte die niet alleen zeer professioneel uitgerust is, maar die ook gekenmerkt wordt door haar inspirerende omgeving. Wij brengen met onze vergaderruimte en diverse arrangementen inspanning en ontspanning in balans, waardoor u optimaal kunt vergaderen en het beste uit uw zakelijke relaties kunt halen. Uitgebreide menu’s, veelzijdige buitenactiviteiten en de mogelijkheid tot ontspanning in ons spa- en wellnesscenter zorgen voor een verrijking van lichaam en geest.

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Ligging van de Arendshoeve De Arend­shoeve ligt mid­den in de lan­delijke Krimpen­er­waard, net buiten het dorp Bergambacht. Op korte af­s­tand van Utrecht en Rot­ter­dam geniet je van de ongek­ende rust en ruimte in een oer­hol­lands pold­er­land­schap. Op de locatie zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en kunt je gratis parkeren.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De SerreJa607013060140100150
De BeaumondeJa40701306011090120
De ReunionJa16244029403040

Parkeren in de buurt van deze locatie

We beschikken over parkeerplaatsen.

Contact

Hotel Bergambacht B.V., Molenlaan 14, 2861 LB Bergambacht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Hotel Bergambacht B.V., Molenlaan 14, 2861 LB Bergambacht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website