Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel & Restaurant de Arendshoeve

  • Zuid-Holland
  • Bergambacht
  • Hillegersberg-Schiebroek
Hotel Bergambacht B.V., Molenlaan 14, 2861 LB Bergambacht, Nederland
10 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hotel & Restaurant de Arendshoeve

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

De Arendshoeve in Bergambacht is een viersterrenhotel met een restaurant van internationale klasse. Een toplocatie voor het feest van uw leven. In een fabelachtige sfeer, ongekend in deze regio, beleeft u de mooiste momenten met uw gasten. Wat is er mooier dan een feest in een adembenemende setting? Gelegen in een prachtige oer-Hollandse omgeving.


Uw mooiste feest in De Arendshoeve 

De Arendshoeve biedt alle luxe en comfort van deze tijd. De inrichting is licht en warm. Het personeel is gastvrij en staat helemaal voor u klaar. En het prachtige uitzicht op Den Arend, de naastgelegen historische korenmolen, krijgt u gewoon cadeau. Uw feest tot in detail geregeld. Wilt u uw feest bij ons vieren? We openen graag de deuren van ons ruime en sfeervolle restaurant of serre voor verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten en bruiloften. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Of het nu gaat om een stijlvolle receptie, een culinair diner, een heerlijke high-tea tot een feestelijke avond. Wat u ook wilt, wij regelen het voor u. Tot in detail.


Officiële trouwlocatie

De gemeente Bergambacht heeft De Arendshoeve aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u geen verzoek bij de gemeente hoeft in te dienen wanneer u De Arendshoeve als trouwlocatie kiest. Een schitterende plek om de liefde wederzijds te bezegelen.


Na het feest kunt u bij ons in alle rust nagenieten van deze prachtige dag. Want voor u en uw gasten zijn er diverse mogelijkheden om de dag af te sluiten in een luxe kamer of suite. Het verse bruidspaar kan indien gewenst onze luxe bruidssuite reserveren. Romantiek verzekerd.


Overnachten bij De Arendshoeve staat garant voor een aangenaam verblijf. Aan alles is gedacht: van sauna tot zwembad, van gratis internet tot spa- en wellnesscenter. Voor uw feest in De Arendshoeve kunt u aantrekkelijke arrangementen boeken. Zo weet u vooraf waar u op kunt rekenen. Wilt u het anders, exclusiever of unieker? In overleg is alles mogelijk.


Tot ziens in De Arendshoeve!

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Ligging van de Arendshoeve De Arend­shoeve ligt mid­den in de lan­delijke Krimpen­er­waard, net buiten het dorp Bergambacht. Op korte af­s­tand van Utrecht en Rot­ter­dam geniet je van de ongek­ende rust en ruimte in een oer­hol­lands pold­er­land­schap. Op de locatie zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en kunt je gratis parkeren.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De SerreJa607013060140100150
De BeaumondeJa40701306011090120
De ReunionJa16244029403040

Parkeren in de buurt van deze locatie

We beschikken over parkeerplaatsen.

Contact

Hotel Bergambacht B.V., Molenlaan 14, 2861 LB Bergambacht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer Toon mij de website

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Hotel Bergambacht B.V., Molenlaan 14, 2861 LB Bergambacht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!