Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel & Restaurant de Arendshoeve

  • Zuid-Holland
  • Bergambacht
  • Hillegersberg-Schiebroek
Molenlaan 14, Rotterdam, Nederland
10 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hotel & Restaurant de Arendshoeve

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Trouwen en feesten in De Arendshoeve
U wilt de liefde van uw leven het ja-woord geven in De Arendshoeve? Dan droomt u natuurlijk van een onvergetelijk mooie trouwdag. We bieden u de ideale setting. Van de officiële plechtigheid tot en met een romantische bruidssuite: bij viersterrenhotel De Arendshoeve bent u aan het juiste adres. Ook voor een heerlijk diner of spetterend feest met familie en vrienden.

Geniet van luxe en comfort in de polder
Midden in de prachtige oer-Hollandse omgeving van de Krimpenerwaard vindt u De Arendshoeve, een toplocatie voor de dag van uw leven. De entree met de historische korenmolen Den Arend is meteen al een goede binnenkomer. Minstens zo uitnodigend zijn ons hotel en restaurant. We omringen u en uw gasten met alle luxe en comfort. Tot in de kleine uurtjes staan onze medewerker helemaal voor u klaar.

Officiële trouwlocatie
De gemeente Krimpenerwaard heeft De Arendshoeve aangewezen als officiële trouwlocatie. Een schitterende plek om de liefde wederzijds te bezegelen. Naast de Arendshoeve staat Molen ‘Den Arend’, ook deze molen is een officiële trouwlocatie. Hier kunt u terecht met een gezelschap tot 30 personen.

Feesten en overnachten
Of u De Arendshoeve nu wel of niet kiest als trouwlocatie, we zetten de deuren van ons restaurant wagenwijd open voor een onvergetelijk diner of feest. Uw gasten hoeven niet af te spreken wie de BOB is. De Arendshoeve biedt volop ruimte om de dag af te sluiten in een luxe kamer of suite. U en uw kersverse partner nodigen we graag uit in onze romantische bruidssuite.

Locatie

Landelijk
Ligging van de Arendshoeve De Arend­shoeve ligt mid­den in de lan­delijke Krimpen­er­waard, net buiten het dorp Bergambacht. Op korte af­s­tand van Utrecht en Rot­ter­dam geniet je van de ongek­ende rust en ruimte in een oer­hol­lands pold­er­land­schap. Op de locatie zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en kunt je gratis parkeren.

Zalen

DaglichtSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De SerreJa7013060140100150
De BeaumondeJa701306011090120
De ReunionJa244029403040

Parkeren in de buurt van deze locatie

We beschikken over parkeerplaatsen.

Contact

Molenlaan 14, Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer Toon mij de website

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Molenlaan 14, Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!