Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel Kasteel TerWorm

  • Limburg
  • Heerlen
Terworm 5, 6411 RV Heerlen, Nederland
2 - 40 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hotel Kasteel TerWorm

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

De lange oprijlaan, het  prachtige landgoed, het idyllische kasteel en de romantisch bloeiende Rococotuin vormen het decor van uw huwelijksdag op een bijzondere locatie!

Kasteel TerWorm is sinds 2003 een officiële trouwlocatie van de Gemeente Heerlen. Tijdens de ceremonie kijkt u uit over de Franse Rococotuin met oude leifruitrassen, rozen en lavendel, buxussen en de ruisende fontein. Het Kasteel en de Rococotuin vormen het sprankelende en smaakmakende middelpunt van Landgoed TerWorm.

Na afloop van uw huwelijksvoltrekking kunt u een romantisch programma samenstellen op het Kasteel. Wij serveren u graag een culinaire lunch, een stijlvolle receptie met Champagnetoast en bruidstaart, een uitgebreide High Tea en een gastronomisch huwelijksdiner. Tevens garanderen wij u als bruidspaar exclusiviteit en ontvangen slechts één bruidspaar per dag.

Droom weg in één van onze 40 luxe kamers en vorstelijke suites, ontwaak in Limburgse weelde en geniet samen van een uitgebreid ontbijtbuffet. Onze Poortwachterssuite en de Torenkamers zijn te reserveren als bruidssuite.

Het organiseren van een bruiloft is geen alledaagse bezigheid. Wij helpen u daarom graag een eindje op weg. Bekijkt u rustig de diverse mogelijkheden om uw huwelijksdag op ons Kasteel te vieren! Wij plannen graag een kennismakingsgesprek waarin wij uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar afstemmen. 

Wij verheugen ons om voor u de mooiste dag van uw leven te mogen organiseren op Kasteel TerWorm!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Kasteel TerWorm is centraal gelegen in de Euregio en op korte afstand van de steden Maastricht, Aken, Luik en Düsseldorf.

Gelegen op Landgoed TerWorm te midden van een prachtig natuurgebied nabij het centrum van Heerlen en goed bereikbaar via ringweg N281.Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Wenckebachzaalja--35--40-
Tuinkamerja-----40-
Blauwe kamerja-----16-
Baronkamerja-----24-
Salonja-----14-
Torenkamerja8----8-
Eyckholtja8------
In de Koningja8------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis parkeren.

Contact

Terworm 5, 6411 RV Heerlen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Terworm 5, 6411 RV Heerlen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!