Terug naar de resultaatpaginaTerug
Actie: Reserveer nu uw datum en arrangement tussen 1 januari en 31 december 2020 en ontvang korting op de zaalhuur!
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hoefslag Barneveld

  • Gelderland
  • Barneveld
Wencopperweg 52, 3771 PP Barneveld, Nederland
10 - 800 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hoefslag Barneveld

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Bij Het Hoefslag hebt u driemaal plezier van uw feest. Bij de voorpret, als u zich verheugt op wat komen gaat en bedenkt hoe enthousiast uw gasten zullen reageren. Op de dag of avond zelf, als u stilletjes - of juist uitbundig! - geniet. En later. Als u erop terugkijkt, met uw eigen fijne herinneringen.

Gedenkwaardige gelegenheid
Een feest moet passen als een maatpak. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement als een personeelsfeest, een jubileum, het vieren van een zakelijk succes. Of om een vrijgezellenfeest, een bijzondere verjaardag of bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijk. Wat de aanleiding ook is:  wij voelen ons verantwoordelijk voor een belangrijk moment in uw bedrijf of in uw leven. Daarom doen we ons uiterste best om er een gedenkwaardige gebeurtenis van te maken.

Entertainment
‘Boven verwachting!’ En: ‘Hoefslag, daar kun je nog eens een mooi feest geven!’ Onze gasten spreken regelmatig hun waardering uit voor de feesten die wij organiseren. Komt het door onze heerlijke keuken met culinaire of juist heel herkenbare hapjes? Is het de gemoedelijke sfeer die wij creëren met en in onze locatie? Of misschien het entertainment dat wij kunnen bieden? Van een band tot een deejay, van een Goud van oud show tot Las Vegas, en van een blacktie-party tot een boerenbruiloft?

Perfecte organisatie
Vaststaat dat we niets aan het toeval overlaten. Dat begint met het bespreken van uw wensen en het maken van afspraken met uw vaste aanspreekpunt: gastheer en eigenaar Herman Blokland. Hij legt alles glashelder vast. Op die manier zijn de verwachtingen over en weer duidelijk. Zo bent u er zeker van dat u ook zelf onbekommerd kunt genieten. U en uw gasten zal het werkelijk aan niets ontbreken bij Het Hoefslag!

Wat voor feest had u in gedachten? Zullen we het er binnenkort eens samen over hebben in ons Hollands café, bij een kop koffie?

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Het Hoefslag ligt centraal in Nederland, slechts enkele minuten rijden vanaf A30 en A1, en dichtbij station Barneveld-Noord.  Met volop en gratis parkeergelegenheid.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Hollands Caféja20-30--3560
Engelse Pubja--50--75125
Ierse Pub Bigja80-300--200400
Bovenkamerja35-75--5080
Ierse Pub Middleja60-125--125200
Ierse Pub Littleja40-75--80150
Gehele locatieja-----600800

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij onze locatie.

Contact

Wencopperweg 52, 3771 PP Barneveld, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Wencopperweg 52, 3771 PP Barneveld, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Actie: Reserveer nu uw datum en arrangement tussen 1 januari en 31 december 2020 en ontvang korting op de zaalhuur!