Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hilvaria Studio's

  • Noord-Brabant
  • Hilvarenbeek
Goirlesedijk 12b, 5081ND, Hilvarenbeek
8 - 350 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hilvaria Studio's

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

CONGRES
Een markante congreslocatie met prachtige verhalen  
Wilt u de bezoekers van uw congres verrassen in een omgeving die anders is? Bij Hilvaria Studio’s heeft elke ruimte een eigen verhaal. De grootste wereldartiesten vonden hier hun inspiratie. Die geschiedenis is ook vandaag nog voelbaar en maakt deze plek uniek. Of u nu grote ruimtes zoekt voor plenaire sessies of juist in een intieme setting kleine groepen wilt samenstellen: er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Eén ding is zeker: niemand gaat deze dag vergeten. 

VERGADEREN 
Een energieke locatie om samen stappen te zetten
De rust van de natuur, de rijkheid van een unieke locatie en de allerbeste gastvrijheid. Vergaderen bij Hilvaria Studio’s biedt ruimte voor een invulling op maat. Kom samen in een van de bijzondere vergaderruimtes, maak een wandeling, lunch gezamenlijk in het Museumcafé en geniet daar van de allerlekkerste streekproducten. We hebben alle ingrediënten voor een geslaagde vergaderdag in huis. Op basis van uw gezelschap en uw wensen maken wij een arrangement waarbij het u aan niets ontbreekt.    

PRESENTATIES
Maak impact op een unieke plek
Een productlancering, presentatie, seminar of meeting: alle aandacht is op u gevestigd in onze verschillende zalen die elk een eigen sfeer ademen. We zetten onze gastvrijheid en culinaire kwaliteiten graag in om extra impact voor u te maken, natuurlijk passend bij de doelen die u voor ogen heeft.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
De ligging van de Hilvaria Studio's is ideaal. De reisafstand vanaf de Randstad, de Vlaamsche Ruit en het Ruhrgebied vraagt niet meer de anderhalf tot twee uur. Centraal gelegen in Brabant is de reisafstand per auto tot Den Bosch 15 min en tot Tilburg 10 min.De aansluiting op het hoofdwegennet (via N269 naar A58) is vrijwel direct en geeft geen oponthoud.

Zalen

DaglichtSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Leuvenzaalja150230150350180350
Kodakzaalja751607520080200
Museumcaféja50805010045100
Montagekamerja507550803080
Regiekamerja2545255018-
Halja---150-150
Subruimtes (4)ja------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op eigen terrein zijn 75 parkeerplaatsen. Optioneel is een grote pakeerweide in te uren wanneer 75 plekken niet toereikend zijn.

Contact

Goirlesedijk 12b, 5081ND, Hilvarenbeek
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Goirlesedijk 12b, 5081ND, Hilvarenbeek
Toon mij het telefoonnummer