Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Witte Huis

  • Noord-Holland
  • Loosdrecht
Nieuw Loosdrechtsdijk 242, 1231LG, Loosdrecht
10 - 500 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Het Witte Huis

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012 èn 2014! Wat te denken van een romantische omgeving met sfeervolle entree en een knisperend haardvuurtje dat je welkom heet?

Vervolgens de huwelijksvoltrekking die plaatsvindt in 'The View', een ruimte vol verse bloemen met het best denkbare uitzicht over het water. Na het aansnijden van de bruidstaart en een topdiner met al je naasten, staat een DJ in 'The Bar' klaar om de feestavond knallend in te luiden.

Of het nog mooier kan? Nou en of, want op onze privé-steiger staan de gasten je uit te zwaaien, wanneer je met een sloep naar je overnachtings-bestemming wordt gevaren. Gedurende jullie dag staat het Finley Wedding Team vanzelfsprekend geheel in het teken van ontzorgen. Zij stroomlijnen alles en letten op de kleinste details; van de bloemen tot aan het vervoer van de bruidstaart. Dit alles heeft maar één doel en dat is jullie als kersvers bruidspaar volop te laten genieten!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
In de rook van Amsterdam treft u deze geweldige Villa voor evenementen aan in Loosdrecht. Slechts 25 minuten van de Hoofdstad en u waant zich in een unieke en inspirerende omgeving waar u kunt ontsnappen uit de drukte van kantoor.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
The Libraryja15-50----
The Livingja40-120-150100150
The Barja40-100-15060150
The Inspirational Viewja25-80-805080

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeerfaciliteit Het Witte Huis: 50 auto's. Er dient verplicht parkeer begeleiding te worden ingezet. Zakelijk vanaf 50 personen en particulier vanaf 100 personen. Parkeren langs de Nieuw-Loosdrechtsedijk aan de kant van het Witte Huis is mogelijk. Optionele huur parkeerspots mogelijk, kosten zijn op aanvraag.

Contact

Nieuw Loosdrechtsdijk 242, 1231LG, Loosdrecht
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Nieuw Loosdrechtsdijk 242, 1231LG, Loosdrecht
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!