Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Witte Huis

  • Noord-Holland
  • Loosdrecht
Nieuw Loosdrechtsdijk 242, 1231LG, Loosdrecht
10 - 500 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Het Witte Huis

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Finley het Witte Huis, de recent gerestylede rietgedekte designvilla met buitenterras, een eigen jachthaven en adembenemend uitzicht over het water. Een perfecte locatie voor uw event, meeting, huwelijk, borrel of presentatie. Finley biedt niet alleen toplocaties, maar creëert unieke experiences op maat.

De beide vleugels 'The Living' en 'The Bar' zijn stijlvol gedecoreerd met design meubels, een trendy bar en openslaande deuren naar het schitterende terras aan het water.

'The Library' op de eerste verdieping met vele unieke boeken, is uitermate geschikt voor uw vergadering, training of presentatie. U treft hier de modernste technieken aan, zoals een groot LCD scherm en een uitgebalanceerd licht- & geluidplan. Het prachtige uitzicht over het water zal zorgen voor een prettige, unieke werksfeer.

The Inspirational View is letterlijk boven het water gebouwd en zal u rust, nieuwe energie en inspiratie geven. Voor de momenten dat de aantrekkingskracht van het zicht op het water en de natuur u te groot wordt, verzorgen wij graag een sloep of (snelle) boot voor u.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
In de rook van Amsterdam treft u deze geweldige Villa voor evenementen aan in Loosdrecht. Slechts 25 minuten van de Hoofdstad en u waant zich in een unieke en inspirerende omgeving waar u kunt ontsnappen uit de drukte van kantoor.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
The Libraryja15-50----
The Livingja40-120-150100150
The Barja40-100-15060150
The Inspirational Viewja25-80-805080

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeerfaciliteit Het Witte Huis: 50 auto's. Er dient verplicht parkeer begeleiding te worden ingezet. Zakelijk vanaf 50 personen en particulier vanaf 100 personen. Parkeren langs de Nieuw-Loosdrechtsedijk aan de kant van het Witte Huis is mogelijk. Optionele huur parkeerspots mogelijk, kosten zijn op aanvraag.

Contact

Nieuw Loosdrechtsdijk 242, 1231LG, Loosdrecht
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Nieuw Loosdrechtsdijk 242, 1231LG, Loosdrecht
Toon mij het telefoonnummer