Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Portiershuisje

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Zuid
Stadionplein 18, 1076 CM, Amsterdam
2 - 100 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Het Portiershuisje

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

Bedrijfsfeesten en evenementen in het Portiershuisje? Jazeker! 5- gangen diners, Ik hou van Holland quiz, zomerse lounge avonden, live muziek, Pubquiz, silent disco, borrels, walking diners, DJ en BBQ's. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in het Portiershuisje.
Hier volgen een aantal voorbeelden voor een geslaagde dag / feest in het Portiershuisje.

  • Meneer Portier Houdt van Holland! Een hilarisch quizprogramma waarin teams de strijd aangaan in verschillende quizronden, een prachtig decor, quizmaster, koekhappen etc. De koeien staan in de zaal! Tussen de tulpen door zal er rond gegaan worden met Hollandse hapjes, voor of achteraf staat er een heerlijk Hollands buffet klaar en de DJ maakt het feestje af.
  • Meneer Portier pakt uit! Genieten van de zomer, een borrelarrangement met zomerse hapjes, een coctailbar en een pubquiz op maat.
  • Swingfeest met Walking Diner! Ontvangst met bubbels en een somerse 'bite' in een sfeervol aangekleed Portiershuisje. De DJ draait lounge muziek om lekker in te komen. Tijdens de avond wordt er rond gegaan met onvervalste bitterballen en lekkere nootjes. Daarna lekker swingen met de DJ.

Wilt u liever een culturele dag/ avond? Een teamdag combineren met een feest? Of gewoon borrelen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Portiershuisje staat naast het Olympisch Stadion en is goed bereikbaar door haar ligging vlakbij de A10. Het is op minder dan 10 minuten afstand van station Amsterdam Zuid.

Zalen

DaglichtSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Bestuurskamerja----10-
Benedenzaalja-45-8040100

Parkeren in de buurt van deze locatie

Onder het naastgelegen Olympisch Stadion bevindt zich een ruime parkeergarage. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van Het Portiershuisje.

Contact

Stadionplein 18, 1076 CM, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Stadionplein 18, 1076 CM, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer