Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Portiershuisje

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Zuid
Stadionplein 18, 1076 CM, Amsterdam
2 - 100 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Het Portiershuisje

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

Het Portiershuisje deed in 1928 dienst als postkantoor tijdens de Olympische Spelen. Nu is het een bijzondere ontmoetingsplek. Als rijksmonument gered van de sloop en in zijn oorspronkelijke staat hersteld. Het Portiershuisje bestaat uit twee etages. Een multifunctionele benedenzaal en een bestuurskamer. Het Portiershuisje is zeer geschikt voor een borrel, feest vergadering, presentatie, training, inspirerende brainstorm, lunch of intiem diner. Tijdens een bijeenkomst is Het Portiershuisje echt even van u. Wij maken van uw bijeenkomst graag een uniek bezoek.

Het Portiershuisje komt uit de hoed van Break Out, een fullservice evenementenorganisatie. We kunnen u veel speciale combinaties bieden die uw ontmoeting compleet maakt. De Portierscode, Brainstormworkshop, Vergaderontsuffing, een spannende tocht, een rondleiding om het Olympisch stadion en een groot arsenaal aan cre-actieve workshops behoren tot de mogelijkheden.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Portiershuisje staat naast het Olympisch Stadion en is goed bereikbaar door haar ligging vlakbij de A10. Het is op minder dan 10 minuten afstand van station Amsterdam Zuid.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Bestuurskamerja-----10-
Benedenzaalja22-45-8040100

Parkeren in de buurt van deze locatie

Onder het naastgelegen Olympisch Stadion bevindt zich een ruime parkeergarage. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van Het Portiershuisje.

Contact

Stadionplein 18, 1076 CM, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Stadionplein 18, 1076 CM, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer