Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Nieuwe Instituut

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Rotterdam-Centrum
Museumpark 25, 3015 CB Rotterdam, Nederland
1 - 400 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Het Nieuwe Instituut

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Auditorium
Het auditorium is opgebouwd als theater met 180 zitplaatsen en voorzien van moderne technische faciliteiten. Achter het spreekgestoelte bevindt zich een grote glazen wand, waardoor het publiek in de zaal uitzicht heeft op het café, het terras en de vijver. Het auditorium is zeer geschikt voor symposia, presentaties, lezingen en discussiebijeenkomsten.

Room 1
Room 1 is een multifunctionele workshop- annex vergaderruimte. De ruimte is voorzien van moderne technische faciliteiten, kan gedeeltelijk verduisterd worden en is uitermate geschikt voor workshops, presentaties, kleinschalige bijeenkomsten en vergaderingen. De serre grenst aan het Deck.

Study Center
Het Study Center, met uitzicht op het Museumpark, leent zich goed voor exclusieve bijeenkomsten met een intiem maar zakelijk karakter. De bibliotheek is een fraai ingerichte ruimte met ruim 35.000 boeken langs de wanden.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Bereikbaarheid
Het Nieuwe Instituut ligt aan het Museumpark in het centrum van Rotterdam. Het Museumpark en de op steenworp afstand gelegen Witte de Withstraat vormen samen de Rotterdamse Kunstas; u vindt in het gebied diverse musea, maar ook andere kunstcentra en talloze galerieën. Het winkelcentrum van Rotterdam bereikt u vanaf het Het Nieuwe Instituut lopend binnen enkele minuten.


Openbaar vervoer

Vanaf station Rotterdam CS loopt u in ongeveer 15 minuten naar Het Nieuwe Instituut. Verder kunt u reizen met de metro (halte Eendrachtsplein), tram 7 (halte Museumpark) of tram 4 (halte Eendrachtsplein) of bus 44 (halte Wytemaweg).


Eigen vervoer

Vanaf de A20 en de A16 bereikt u ons het snelst door op de Ring Rotterdam de afslag Centrum te kiezen en via Maasboulevard en Boompjes naar het Museumpark te rijden. Komt u vanaf de A4/A13, kies dan voor een route via de Rotterdamse Maastunnel en de Rochussenstraat. Voor een gedetailleerde routebeschrijving verwijzen we u graag naar onderstaande kaart.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Auditoriumja--180----
Room 1ja18-42----
Caféja----15050150
Foyerja----250-250
Terrasja----10090100
Study Centerja--60----

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren
Zowel pal naast als in de directe omgeving van Het Nieuwe Instituut is volop parkeerruimte.


Parkeergarage Museumpark

Parkeergarage Museumpark telt 1.150 parkeerplaatsen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Overige parkeermogelijkheden

Tien minuten lopen: Parkeergarage Erasmus MC
Tien minuten lopen: Parkeergarage Westblaak

Contact

Museumpark 25, 3015 CB Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Museumpark 25, 3015 CB Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer