Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Koetshuis

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • IJsselmonde
Kasteelweg 53, 3077BN, Rotterdam
4 - 250 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Het Koetshuis

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor uw spetterende (personeels)feest, of u wilt met een klein groepje collega’s vergaderen, Het Koetshuis biedt voor iedere gelegenheid een passend aanbod.

Onze locatie biedt ruimte aan maximaal 240 gasten. Wij beschikken over een ruim en zonnig terras. Het Koetshuis is centraal gelegen vlak langs de Rotterdamse Ringweg. Tevens zijn wij gemakkelijk over het water te bereiken. Onze ligging midden in het historisch hart van Oud-IJsselmonde zorgt ervoor dat u zich even buiten de beslommeringen van alledag waant.

Enkele jaren geleden is het pand (Anno 1662) prachtig gerenoveerd. Het Koetshuis is een officiële trouwlocatie voor Rotterdam. Een stijlvol alternatief voor het traditionele aanbod, met de mogelijkheid om de huwelijksvoltrekking over te laten lopen in een receptie, wellicht gevolgd door een diner en een feest. Alles op één plek.

Het Koetshuis kan er een compleet verzorgde dag van maken. Vanwege de uitgebreide ervaring met het organiseren van huwelijksdagen, is ook úw bruiloft bij Het Koetshuis in goede en betrouwbare handen.

In elk opzicht inspirerend en representatief.

Het Koetshuis, de ideale locatie voor bruiloften, feesten, recepties, vergaderingen, (bedrijfs-) presentaties, borrels, diners en lunches.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Midden in het historisch hart van Oud-IJsselmonde. Centraal gelegen. Gemakkelijk te bereiken. Direct aan de ringweg, vlakbij de overbekende, Rotterdamse Brienenoordbrug. Volop gratis parkeergelegenheid. Met de watertaxi bereikbaar, wegens de ligging direct achter Het IJsselmondse hoofd aan de Maas.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Koetzaalja20501207025090250
Barja15103020501850
Bovenzaalja30204030804080
Kerkzaalja-4030050200-200
Consistorieja--5040---

Parkeren in de buurt van deze locatie

Het Koetshuis een van de weinige locaties in de stad Rotterdam waar u gratis kunt parkeren. In de buurt van Het Koetshuis is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Contact

Kasteelweg 53, 3077BN, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Kasteelweg 53, 3077BN, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer