Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Bosch

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Zuid
Jollenpad 10, 1081 KC Amsterdam, Nederland
1 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Het Bosch

Nachtvergunning
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Restaurant Het Bosch in Amsterdam beschikt over een inspirerende vergaderruimte op de bovenverdieping met een spectaculair uitzicht over de Nieuwe Meer. Een Yacht Club die stiekem helemaal geen Yacht Club is, maar onze variant op een Private Dining. Deze locatie, gesitueerd op de tweede verdieping van het restaurant, biedt legio mogelijkheden voor een ‘bespoke’ besloten diner of compleet verzorgde meeting. De vergadercapaciteit van deze ruimte is 18 personen. Dit is een lange tafel, die bestaat uit losse componenten. Het is daarom ook mogelijk om de tafels te verschuiven. Er is audio/video Flatscreen aanwezig.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Het Bosch ligt op een prachtige locatie direct aan het water van het Nieuwe Meer in Amsterdam met rondom het restaurant onze jachthaven. De Nieuwe Meer is één van de pareltjes van Amsterdam – is een smal meer ten zuidwesten van Amsterdam. Via de Nieuwe Meer Sluis/ Schinkelsluis kan je gemakkelijk naar de Amsterdamse grachten. Aan de zuidzijde grenst het meer aan het Amsterdamse Bos en aan de noordzijde ligt het Jaagpad en het Natuur- en recreatiegebied De Oeverlanden. Restaurant Het Bosch is gelegen nabij de Amsterdamse Zuid-As, achter het ING hoofdkantoor.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Yachtclubja----2222-
Waterfrontja-----4075
Het Bosch Restaurantja-----85150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is parkeergelegenheid voor 40 auto's. Eerst over het bruggetje het terrein van de jachthaven op, dan parkeren langs die lange houten loods en vervolgens doorlopen tot de border van De Nieuwe Meer.

Contact

Jollenpad 10, 1081 KC Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Jollenpad 10, 1081 KC Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer