Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Bosch

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Zuid
Jollenpad 10, 1081 KC Amsterdam, Nederland
1 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Het Bosch

Nachtvergunning
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Trouwen aan het water van de Nieuwe Meer… stelt u zich eens voor!

U komt aan met een mooi schip dat aanmeert aan de steiger van restaurant het Bosch. Op die steiger is de rode (of witte) loper voor u uitgerold en leidt u tot het terras waar uw gasten u al staan op te wachten. De bruidstaart wordt aangesneden en u proost met een mooi glas champagne op de liefde!

De receptie gaat naadloos over in het diner. De heerlijke gerechten en de mooie wijnen zijn door u zelf – in overleg met de chef – samengesteld tot het perfecte diner en dan, zo aan het einde van het menu, draait de DJ langzaam het aantal bpm’s omhoog waardoor er een knalfeest ontstaat waar uw gasten het nog lang over zullen hebben!

Of natuurlijk heel anders, het is tenslotte uw dag! We bespreken graag alle wensen en mogelijkheden zodat we er zeker van zijn dat het ‘a day to remember’ wordt!

Een trouwerij is bij het Bosch mogelijk in ons restaurant of op The Waterfront (zie locaties) afhankelijk van de grootte van u gezelschap en het seizoen.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Het Bosch ligt op een prachtige locatie direct aan het water van het Nieuwe Meer in Amsterdam met rondom het restaurant onze jachthaven. De Nieuwe Meer is één van de pareltjes van Amsterdam – is een smal meer ten zuidwesten van Amsterdam. Via de Nieuwe Meer Sluis/ Schinkelsluis kan je gemakkelijk naar de Amsterdamse grachten. Aan de zuidzijde grenst het meer aan het Amsterdamse Bos en aan de noordzijde ligt het Jaagpad en het Natuur- en recreatiegebied De Oeverlanden. Restaurant Het Bosch is gelegen nabij de Amsterdamse Zuid-As, achter het ING hoofdkantoor.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Yachtclubja----2222-
Waterfrontja-----4075
Het Bosch Restaurantja-----85150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is parkeergelegenheid voor 40 auto's. Eerst over het bruggetje het terrein van de jachthaven op, dan parkeren langs die lange houten loods en vervolgens doorlopen tot de border van De Nieuwe Meer.

Contact

Jollenpad 10, 1081 KC Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Jollenpad 10, 1081 KC Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!