Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Het Amsterdamse Proeflokaal

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
Het Amsterdamse Proeflokaal, Stadionplein, Amsterdam, Nederland
10 - 250 Personen
9 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Het Amsterdamse Proeflokaal

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Inrichting en sfeer
Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, presentatie, kookworkshop, diner, brainstorm of borrel? Het Amsterdamse Proeflokaal heeft er de ruimte voor. Zakelijk of privé. Voor grote of kleine groepen. Een borrel of private diner. Het Amsterdamse Proeflokaal biedt eindeloze mogelijkheden voor ieder event. Het Amsterdamse Proeflokaal is een gloednieuwe Food Experience op het vernieuwde Stadionplein. Over twee verdiepingen verdeeld, proef je de Smaak van Amsterdam. Op de begane grond vind je ons restaurant, de Proeftafels, de Dutch Seafood Corner en het grote terras. Op de eerste verdieping hebben we alle ruimte voor feesten, vergaderingen en evenementen. De diverse stijlvolle ruimtes (Wijn Lounges en The Olympic Lounge) zijn heel verschillend, maar beschikken allemaal over karakteristieke ramen met weids uitzicht over het vernieuwde Stadionplein of het Olympisch Stadion. Ook is het mogelijkheid om de totale eerste verdieping te huren met een capaciteit tot ca. 250 personen.

Ligging en omgeving
Je vindt Het Amsterdamse Proeflokaal op het vernieuwde Stadionplein in Amsterdam, tegenover het Olympisch Stadion. Vlakbij de Zuidas, het centrum van Amsterdam en goed bereikbaar vanaf ring A10. Ook de tram en bus stoppen voor de deur. Bovendien beschikken we over onze eigen parkeergarage, waar je het eerste uur gratis parkeert (daarna een euro per kwartier). Uniek in Amsterdam is het overdekte terras. Heerlijk in de buitenlucht, maar toch overdekt onder de luifel. En als de temperaturen dalen, zorgen onze heaters voor de nodige behaaglijkheid. Het overdekte terras biedt plaats aan ruim 50 personen.

Eten en drinken
Kook met collega’s de sterren van de hemel in The Kitchen, hef het glas met vrienden in The Olympic Lounge met uitzicht op het Olympisch Stadion, brainstorm in het stijlvolle Wijnlokaal of duik in de geschiedenis van Amsterdam Food Experience in Lounge14.

Locatie

Nabij openbaar vervoer
Parkeren in de openbare parkeergarage onder Het Amsterdamse Proeflokaal Direct bereikbaar vanaf de Ringweg A10 Navigatie: Parkeergarage Stadionplein Zuid Stadionplein 294 1076CK Amsterdam

Zalen

DaglichtSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
The Kitchenja
The Olympic Loungeja60125
Lounge14ja6060
Antinori Loungeja20
Boschendal Loungeja402040
Norton Loungeja402240
Staion7 Foyerja6060
1e verdieping compleetja300100300
1e verdieping compleetja300100300

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren in de openbare parkeergarage onder Het Amsterdamse Proeflokaal is onder voorbehoud van beschikbaarheid (enkel parkeren in de groene vlakken). 1e uur gratis, daarna € 1,00 per kwartier indien u afrekent bij onze bediening. Reserveren is niet mogelijk vol=vol. Uit de richting Rotterdam/Den Haag: A4/A10 Ring Zuid – afslag 8 (Amsterdam- Oud Zuid s108) Einde afslag, rechtsaf slaan richting Olympisch Stadion Centrum Oud Zuid s108. Na het derde stoplicht slaat u rechtsaf en ziet u ons gebouw direct aan de linkerkant. Hier is tevens de inrit naar de parkeergarage onder ons pand. Uit de richting Utrecht: A10 Amsterdam Oud Zuid – afslag 8 Einde afslag, rechtsaf slaan richting Olympisch Stadion Centrum Oud Zuid s108 Na het tweede stoplicht slaat u rechtsaf en ziet u ons gebouw direct aan de linkerkant. Hier is tevens de inrit naar de parkeergarage onder ons pand. Uit de richting Leeuwarden: A10 richting Utrecht A10 Ring Zuid – afslag 8 (Amsterdam- Oud Zuid s108) Einde afslag, rechtsaf slaan richting Olympisch Stadion Centrum Oud Zuid s108. Na het derde stoplicht slaat u rechtsaf en ziet u ons gebouw direct aan de linkerkant. Hier is tevens de inrit naar de parkeergarage onder ons pand. Navigatie: Parkeergarage Stadionplein Zuid Stadionplein 294 1076CK Amsterdam

Contact

Het Amsterdamse Proeflokaal, Stadionplein, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Het Amsterdamse Proeflokaal, Stadionplein, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer