Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

HEM14

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
Hemkade 18, Zaandam, Nederland
2 - 60 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk

HEM14

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

DE PERFECTE ZAAL VOOR UW VERGADERINGEN, TRAININGEN, WORKSHOPS & PROEVERIJEN

Op zoek naar een geweldige zaal in een fascinerende omgeving? HEM14 biedt u maar liefst 52 m2 ruimte in een prachtig pand op een monumentaal bedrijventerrein aan het Noordzeekanaal.

Groot Amsterdam op z’n best
Het Hembrugterrein ligt aan het Noordzeekanaal, op tien autominuten van de A8 en met een ruime gratis parkeergelegenheid. Een geweldige plek om te werken en tussendoor even te ontspannen met een wandeling over het 70 hectare grote terrein of een bezoek aan een van de galeries of foodmarket Yada Yada. Met organisaties als Taets, Art Zaanstad en het regionale Kunstuitleencentrum ademt het terrein een inspirerende sfeer. Het Hembrugterrein is Groot Amsterdam op z’n best!

Inrichting
De zaal is ingericht en afgewerkt in de stijl van het pand: industrieel, functioneel en sfeervol. De verlichting is volledig dimbaar.

Afmetingen en meubilair
HEM14 meet ongeveer 6 x 8,5 meter. Dat betekent zo’n 50 tot 60 staanplaatsen, en riant ruimte voor de 25 aanwezige stoelen in een bioscoopopstelling. Meer stoelen kunnen altijd bijgehuurd worden. Bij een vierkante tafelopstelling zijn er 18 zitplaatsen. Er zijn zeven tafels beschikbaar, wat tal van opstellingen mogelijk maakt. Stoelen en tafels zijn buiten de ruimte op te slaan. Een pantry is aanwezig.

Internet, beeld en geluid
Hi-speed wifi is aanwezig. De beamer (VGA en HDMI) projecteert op een van de speciaal daarvoor geprepareerde muren. Muziek kan via een zelf mee te nemen laptop over de aanwezige luidsprekers afgespeeld worden. Verder is er een whiteboard, een flipover en een printer.

Overige voorzieningen
Bezoekers kunnen gebruik maken van een dubbel toilet met wastafels. Ook een pantry is aanwezig, met een goedgevulde koelkast, een filterkoffiezetmachine en een waterkoker.

Locatie

Aan het water
Het Hembrugterrein ligt aan het Noordzeekanaal, op tien autominuten van de A8 en met een ruime gratis parkeergelegenheid.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Ja18252518602560

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende gratis parkeerplaatsen!

Contact

Hemkade 18, Zaandam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Hemkade 18, Zaandam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website