Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hazemeijer Hengelo

 • Overijssel
 • Hengelo
Tuindorpstraat 61, 7555 CS, Hengelo
2 - 4000 Personen
9 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hazemeijer Hengelo

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

In het industriële hart van Overijssel, Hengelo, staat de oude fabriek van Hazemeijer Hengelo. Vroeger werden daar elektromotoren gemaakt. Het gonsde er ruim 100 jaren opeen van geluid en activiteiten. De oude voormalige fabrieksgebouwen zijn inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige evenementenlocatie.

Hazemeijer Hengelo heeft het karakter, de authenticiteit en de bijzondere charme van de gebouwen weten te bewaren. Met een nieuw creatief concept is deze locatie een toonbeeld van vernieuwd industrieel erfgoed in Hengelo en Nederland. Hazemeijer Hengelo is een zeer bijzondere, historische, industriële locatie in het centrum van Hengelo. De centraal gelegen fabriek heeft een geheel eigen en uniek karakter.

Hazemeijer Hengelo is voor elke bijzondere gelegenheid de juiste accommodatie; van kleine gezelschappen tot grote gezelschappen met 3000 personen. Vergaderruimten met hoogwaardige faciliteiten, multifunctionele mediaruimtes, twee ruime en sfeervolle multifunctionele hallen met een prachtige lichtstraat, een buitenterrein voor festivals, een stoer theater met een foyer.

Industrieel erfgoed met moderne faciliteiten
De robuuste, oud-industriële sfeer van Hazemeijer Hengelo geeft uw evenement meerwaarde. Moderne faciliteiten op het gebied van verlichting, regelbare dakverduistering, inrichting, parkeren, kleedkamers, garderobe en internet staan garant voor een soepel verloop van de bijeenkomst, ongeacht de omvang van het gezelschap.

Verschillende ruimtes
Hazemeijer Hengelo beschikt over twee grote industriële hallen met grote vides, een theater, een foyer en diverse vergaderzalen. Afhankelijk van de invulling van uw evenement kunnen deze worden gekoppeld. Wij adviseren u graag over de beste ruimte en combinatie om uw evenement tot een succes te maken.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Hazemeijer Hengelo is altijd dichtbij, voor zowel auto als openbaar vervoer. Het terrein is gelegen in het hart van Hengelo, en dus midden in Twente. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A1 en A35. Voorzien van voldoende (gratis) parkeergelegenheid. En op loopafstand van zowel het station als de binnenstad van Hengelo.

Hazemeijer Hengelo
Tuindorpstraat 61, 7555 CS, Hengelo

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Fabriekshal B06ja--500-20004002000
De Foyerja----10050100
Het Theaternee-7020075300100300
Thales Zaalja--50----
Hazemeijer Zaalja--50---
Eaton Zaalja--50----
Stork Zaalja8------
Norma Zaalja12------
Holec zaalja34110150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Hazemeijer Hengelo heeft 500 gratis parkeerplaatsen. Daarnaast ligt het Centraal Station op 5 minuten loopafstand. 

  Contact

  Tuindorpstraat 61, 7555 CS, Hengelo
  Toon mij het telefoonnummer

  Contact

  Tuindorpstraat 61, 7555 CS, Hengelo
  Toon mij het telefoonnummer