Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Grand Café Restaurant 1e Klas

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
Stationsplein 15, 1012 AB Amsterdam, Nederland
10 - 250 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Grand Café Restaurant 1e Klas

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

De Vier Seizoenen kamer
De Vier Seizoenen kamer is de meest historische plek voor een lunch, diner, borrel, vergadering of andere gelegenheid in Amsterdam. In 1881 deed deze ruimte dienst als exclusieve eetkamer voor de 1e Klas passagier, inmiddels een eeuw later is deze kamer voor iedereen beschikbaar. U kunt hier terecht met kleinere gezelschappen tot ongeveer 40 personen. De Vier Seizoenen kamer is per dagdeel of voor een gehele dag te huren. Daarnaast zijn er ook vergaderarrangementen beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden!

De Eerste Klas Wachtkamer
Deze klassieke ruimte met indrukwekkende bar in Cuyperiaanse stijl werd vroeger gebruikt als wachtkamer voor de 1e Klas passagier. De Wachtkamer is geschikt voor 120 personen in een diner set-up en voor 250 personen in een receptie set-up en beschikt over een beamer, een groot scherm en een microfoon. Formeel of informeel, het team van Grand Café 1e Klas bouwt graag de perfecte setting voor u. De Eerste Klas Wachtkamer is per dagdeel te huur of voor een gehele dag te huren. Daarnaast zijn er ook vergaderarrangementen beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden!

Grand Café Restaurant 1e Klas
De authentieke locatie heeft naast twee privé ruimtes ook een uitstekend restaurant. Organiseert u een ontbijt, lunch of diner voor een groeps-, familie- of teamuitje en wilt u liever de sfeer van het restaurant meekrijgen i.p.v. een privé ruimte? Dan kunt u terecht in het achterste gedeelte van het restaurant die het team van 1e Klas graag beschikbaar stelt voor groepen.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Spoor 2B in het Centraal Station

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
1e Klas Wachtkamerja384812572250120250
4 Seizoenen Wachtkamerja18184224504050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parking Centrum Oosterdok op 5 minuten loopafstand

Contact

Stationsplein 15, 1012 AB Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Stationsplein 15, 1012 AB Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer