Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Gooiland

  • Noord-Holland
  • Hilversum
Emmastraat 2, 1211NG, Hilversum
100 - 1500 Personen
15 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Gooiland

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Ben je op zoek naar een centraal gelegen locatie voor je congres, beurs, seminar, bedrijfsfeest of productpresentatie? Een evenement bij Gooiland in Hilversum verrast en zal je gasten bijblijven. Een strak, modern rijksmonument is het decor van de meest toffe, eigentijdse evenementen. Met de 1,5-meterafstand is er ruimte voor 600 gasten. De vele, verschillende ruimtes kunnen dynamisch ingezet worden.

Gooiland is een fullservice eventlocatie en werkt samen met een hoogstaande cateraar en audiovisueel leverancier om de beste kwaliteit te leveren. Samen met jou treedt het ambitieuze team in de kleinste details om het evenement tot in de puntjes te verzorgen. Dat levert tevreden opdrachtgevers op!

Lichte ruimtes; authentiek theater
Gooiland is dé plek van contrasten. Uitersten die je blik verruimen. Architect Jan Duiker ontwierp in 1936 een gebouw met oneindig veel doorkijkjes naar het buiten. Het daglicht speelt op de muren van het hart van de locatie: de Green Area. Een zegen voor het energieniveau van je gasten. In het authentieke theater gaat het licht juist uit; de spot op het podium laat jouw sprekers schitteren.  

Goed bereikbaar met trein en auto
Gooiland ligt in het midden van het land aan de A1, A2 en A27. Amsterdam, Schiphol en Utrecht liggen op 20 minuten rijden en met 8 minuten lopen bevind je je op station Hilversum. Je gasten kunnen op loopafstand parkeren op een van de 1.400 parkeerplaatsen. 

Blijf je slapen? 
Uitgerust beginnen aan je evenement of languit neerploffen op een lekker bed na afloop? Boek een van de 56 kamer in het fijne hotel van Gooiland. Met een uitgebreid, vers ontbijt, een verfrissende sportsessie in de fitnessruimte en een heerlijke douche kun je er (weer) helemaal tegenaan. 

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Gooiland ligt in het centrum van Hilversum, 8 minuten lopen vanaf station Hilversum. De locatie is gelegen nabij de snelwegen A1, A2 en A27.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Green Loungeja--ja-jajaja
Theaternee--ja-jajaja
Green Centerneejajaja-jajaja
Piet Mondriaan Roomjajajaja-jajaja
Jan Duiker Roomjajajaja-jajaja
Showroomjajajaja-jajaja
De Clubnee----ja-ja
Cineacjajajaja-jajaja
On Airjajajaja-jajaja
Dakterrasja--ja-jajaja
Mies Bouwman Roomneejajaja-jajaja
Joost den Draaijer Roomneejajaja-jajaja
Jeanne Roos Roomjajajaja-jajaja
Anton Philips Roomneejajaja-jajaja
Erik de Vries Roomja

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op loopafstand vanaf Gooiland is er parkeergelegenheid voor 1.400 auto's.

Contact

Emmastraat 2, 1211NG, Hilversum
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Emmastraat 2, 1211NG, Hilversum
Toon mij het telefoonnummer