Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Golf & Country Club Hoenshuis

  • Limburg
  • Voerendaal
Golf & Country Club Hoenshuis, Hoensweg 17, Voerendaal, Nederland
1 - 150 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Golf & Country Club Hoenshuis

Wifi aanwezig
Multimedia aanwezig

Vergaderlocatie Zuid-Limburg
Wilt u vergaderen in een natuurlijke omgeving met  prachtige typische Limburgse vergezichten?

Golf & Country Club Hoenshuis is gevestigd in een sfeervolle carrévormige eeuwenoude Limburgse hoeve aan de rand van Voerendaal en ligt zeer centraal in Zuid-Limburg. Wij bieden diverse vergaderzalen met bijbehorende arrangementen aan en beschikken over uitgebreide culinaire mogelijkheden tijdens uw vergadering!

Hoenshuis beschikt over een zestal vergaderzalen, alle vernoemd naar omliggende kastelen:
- zaal Cortenbach (16 personen)
- zaal Rivieren (14 personen)
- zaal Puth (8 personen)
- zaal Haeren (45 personen)
- zaal Terworm (40 personen)
- zaal Dammerscheidt (6 personen)

Wanneer u kiest voor Golf & Country Club Hoenshuis als uw vergaderlocatie is het interessant om tijdens en-/of na de vergadering in sportieve sfeer te ontspannen. Het Hoenshuis heeft verschillende  ‘Clinic-arrangementen’ te bieden om u en uw collega’s kennis te laten maken met de golfsport. De clinics worden verzorgd door de Pro’s van Hoenshuis, voormalig Nederlandse Professional Kampioen Iain Forrester en zijn collega Johan Eerdmans.

Limburgse gastvrijheid in stijl
Tijdens of na uw event kunt u gebruik maken van onze keuken. Hier wordt een strenge filosofie nagestreefd: regionaal inkopen, seizoensgebonden en het bieden van een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. U wordt warm welkom geheten in het stijlvolle clubhuis, dat een uitstekend restaurant herbergt en een zonovergoten terras heeft met frontaal uitzicht over de laatste twee holes.

Of u een drankje drinkt in de gezellige bar of gezeten bent in het restaurant, waar zowel een snelle maaltijd als een culinaire ontdekking kan worden genuttigd.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Adres: Hoensweg 17 6367 NG Voerendaal Tel: +31(0)45 – 575 33 00 Vanuit de richting Eindhoven Neem de A2 richting Weert/Maastricht Neem de afslag E314/A76 richting Heerlen/Aachen Volg de borden richting Heerlen/Aken en voeg in op de A76/E314 Neem afslag Knooppunt Ten Esschen en voeg in op de N281 richting Kerkrade/Simpelveld Neem afslag Heerlen Noord Op de rotonde gaat u naar rechts Vervolg de weg richting Voerendaal Rij met de bocht mee naar links Neem de eerste straat voor de brug naar rechts Als u deze weg volgt ziet u ons halverwege de weg liggen Neem de eerste straat naar links om te parkeren op onze grote parkeerplaats Vanuit de richting Maastricht Neem de A79 naar Heerlen (borden naar Valkenburg/Heerlen/Aachen/A79) Neem de afslag Voerendaal Sla rechtsaf Neem de eerste straat naar rechts Als u deze weg volgt ziet u ons al op het einde van deze straat liggen Neem de eerste straat naar rechts om te parkeren op onze grote parkeerplaats Vanuit de richting Aken/Duitsland Neem de A4 richting Antwerpen/Maastricht/Heerlen Weg vervolgen naar A76 Neem afslag Knooppunt Kunderberg en voeg in op de A79 richting Maastricht/Valkenburg/Klimmen Neem afslag Klimmen U neemt de eerste weg naar rechts Als u deze weg volgt ziet u onze baan gelijk liggen aan de linkerzijde Neem de eerste weg naar rechts om te parkeren op onze grote parkeerplaats

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Puthzaalja
Dammerscheidtzaalja
Terwormzaaljajajajajajajaja
Haerenzaaljajajajajajaja
Rivierenzaalja
Cortenbachzaaljaja

Parkeren in de buurt van deze locatie

Golf & Country Club Hoenshuis bied haar gasten gratis parkeermogelijkheden aan.

Contact

Golf & Country Club Hoenshuis, Hoensweg 17, Voerendaal, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Golf & Country Club Hoenshuis, Hoensweg 17, Voerendaal, Nederland
Toon mij het telefoonnummer