Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fort bij Vechten

  • Utrecht
  • Bunnik
Marsdijk 2, 3981HE, Bunnik
15 - 10000 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Fort bij Vechten

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Fort Vechten is een idyllische trouwlocatie. U kunt kiezen voor een compleet verzorgde dag met burgerlijk huwelijk, receptie, feest en fotoreportage. En dat alles in een prachtige omgeving met oude gebouwen, natuurlijk groen en vele romantische plekjes.

De huwelijksceremonie vindt plaats in de Reversezaal of in Barak Z binnen, of bij mooi weer buiten op het terras.

De Reversezaal bestaat uit een lange gang en vier chambrees met bar. Het terras biedt uitzicht over de gracht. De zaal heeft een aangenaam klimaat met vloerverwarming en luchtbehandeling. Een houtkachel zorgt voor extra sfeer. In een van de gewelven kunt u de (60 m2) de trouwceremonie houden. Daar zijn ongeveer 50 zitplaatsen en 20 staplaatsen.

Barak Z heeft een totaal andere sfeer. Er is één grote, lichte ruimte met een intiem, omsloten terras.

Er is een muziekinstallatie aanwezig voor uw eigen gekozen muziekstuk. Voor uw receptie of feest kunt u zelf de inrichting kiezen.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Fort Vechten is centraal gelegen in Nederland te Bunnik en vanaf de A12 goed zichtbaar. Het Fort is zowel per auto, fiets en openbaar vervoer goed te bereiken. Voor een routebeschrijving kunt u terecht op: http://www.fortvechten.nl/contact/routebeschrijving/

Zalen

DaglichtSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Reversezaalja308048200150225
Barak Zja3010048140100150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Onze parkeerplaats is beloond met een A’ Design Award. Het is een ontwerp van Parklaan landschapsarchitecten en Paul de Kort, beeldend kunstenaar. A’ Design Award and Competition is een internationale wedstrijd en heeft 60 categorieën waaronder landscape planning and garden design. De prijsuitreiking vindt plaats op 14 april in Como.
‘De verborgen parkeerplaats voor 250 auto’s, 2 bussen en 100 fietsen vormt de nieuwe entree voor het Nationaal Waterliniemuseum Fort Vechten. Het centrale thema voor de parkeerplaats is het verborgen militaire landschap van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Als er geen auto’s op de parkeerplaats staan lijkt het een weiland met antitankelementen en ooievaarsnesten. Als de parkeerplaats vol is ontstaan zichtlijnen naar het fort en de kazematten. Daarnaast is de parkeerplaats vormgegeven en uitgevoerd volgens de principes van cradle to cradle. De wandelpaden bestaat uit beton waarin vervangers voor cement en grind zijn gebruikt. De fietsenstalling bestaat uit oude betonnen afrasteringpalen die kenmerkend zijn voor de omgeving van forten.

Contact

Marsdijk 2, 3981HE, Bunnik
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Marsdijk 2, 3981HE, Bunnik
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!