Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fort bij Vechten

  • Utrecht
  • Bunnik
Marsdijk 2, 3981HE, Bunnik
15 - 10000 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Fort bij Vechten

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Het fort is een ideale locatie om te trouwen, feest te vieren, bedrijfsbijeenkomsten te houden, of om te wandelen en te spelen. Het sfeervolle, groene fort met zijn karaktervolle gebouwen is een van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Er wordt hard gewerkt aan de omvorming van het fort tot Nationaal Waterliniemuseum, een belevenis voor jong en oud.

De jaarlijkse evenementen trekken veel bezoekers. Vaste bewoners zijn de vleermuizen die een aantal gebouwen gebruiken voor hun winterslaap. De combinatie van cultuur, geschiedenis en natuur maakt Fort bij Vechten uniek!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Fort Vechten is centraal gelegen in Nederland te Bunnik en vanaf de A12 goed zichtbaar. Het Fort is zowel per auto, fiets en openbaar vervoer goed te bereiken. Voor een routebeschrijving kunt u terecht op: http://www.fortvechten.nl/contact/routebeschrijving/

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Reversezaalja48308048200150225
Barak Zja483010048140100150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Onze parkeerplaats is beloond met een A’ Design Award. Het is een ontwerp van Parklaan landschapsarchitecten en Paul de Kort, beeldend kunstenaar. A’ Design Award and Competition is een internationale wedstrijd en heeft 60 categorieën waaronder landscape planning and garden design. De prijsuitreiking vindt plaats op 14 april in Como.
‘De verborgen parkeerplaats voor 250 auto’s, 2 bussen en 100 fietsen vormt de nieuwe entree voor het Nationaal Waterliniemuseum Fort Vechten. Het centrale thema voor de parkeerplaats is het verborgen militaire landschap van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Als er geen auto’s op de parkeerplaats staan lijkt het een weiland met antitankelementen en ooievaarsnesten. Als de parkeerplaats vol is ontstaan zichtlijnen naar het fort en de kazematten. Daarnaast is de parkeerplaats vormgegeven en uitgevoerd volgens de principes van cradle to cradle. De wandelpaden bestaat uit beton waarin vervangers voor cement en grind zijn gebruikt. De fietsenstalling bestaat uit oude betonnen afrasteringpalen die kenmerkend zijn voor de omgeving van forten.

Contact

Marsdijk 2, 3981HE, Bunnik
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Marsdijk 2, 3981HE, Bunnik
Toon mij het telefoonnummer