Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Hotel Restaurant Langewold

  • Drenthe
  • Roden
Ceintuurbaan Noord 1, 9301 NR Roden, Nederland
2 - 100 Personen
14 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Fletcher Hotel Restaurant Langewold

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

In het noordelijkste puntje van Drenthe, dicht bij de provinciegrens met Groningen, ligt 4-sterren Hotel-Restaurant Langewold. Het hotel is de plaats bij uitstek voor een weekend of midweek weg in het prachtige Noorden. Op slechts 10 minuten rijden van het hotel treft u de bruisende stad Groningen met gezellige winkelstraten en bijzondere musea. Hotel-Restaurant Langewold legt de nadruk op persoonlijke service; tal van faciliteiten garanderen een aangenaam verblijf.

 

Trouwen

In één van de mooiste provincies van Nederland, in de kop van Drenthe, ligt Hotel-Restaurant Langewold. Bij dit 4-sterren hotel, midden in de prachtige natuur, ligt de nadruk op persoonlijke service. De locatie bij uitstek voor een spetterend huwelijk.
Beloof elkaar de eeuwige trouw in één van onze sfeervolle zalen, neem uw felicitaties in ontvangst tijdens een feestelijke receptie en geniet van een culinair diner in ons sfeervolle restaurant.
Ook voor een spetterend feest bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes terwijl u samen met uw gasten geniet van uw huwelijksfeest.
Na een drukke maar fantastische dag verwelkomen wij u graag in onze romantische bruidssuite waar de champenoise voor u klaarstaat.

 

Vergaderen

Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk genieten in ons gezellige à la carte restaurant. Na een lange dag succesvol zakendoen kunt u in onze gezellige lounge onder het genot van een goed glas wijn de dag evalueren. Of u nu een kleine of grote ruimte zoekt voor uw bijeenkomst; Hotel-Restaurant Langewold beschikt over 13 zalen met diverse afmetingen, welke geschikt zijn voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Na een lange dag vol inspanning of tijdens een vergaderdag, kunt u als break, genieten van onze vele outdoor- en teambuildingsactiviteiten. Hotel-Restaurant Langewold; de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten in het Noorden!

 

Feest

Bij elke feestelijke gelegenheid staat een ding voorop: gezelligheid. Het moet een feest worden, waaraan u nog lang en met veel plezier terugdenkt. En daar zorgen de medewerkers van Hotel-Restaurant Langewold graag voor.

Organiseer een spetterend feest in één van onze 13 multifunctionele zalen. Alle zalen zijn sfeervol ingericht en aan te kleden naar uw wensen. Ons professionele personeel zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Terwijl zij zorgen voor een hapje en drankje kunt u met uw gasten genieten van een gezellige feestavond. Ga met de voetjes van de vloer terwijl de DJ of band de muziek verzorgd. 

Locatie

Nabij openbaar vervoer
In het noordelijkste puntje van Drenthe, dicht bij de provinciegrens met Groningen, ligt 4-sterren Hotel-Restaurant Langewold.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Werkmanzaal 1ja20203025---
Werkmanzaal 2ja1416-----
Werkmanzaal 1 + 2ja30306040---
Zaal 3ja10------
Zaal 4ja18203020---
Zaal 5ja18203020---
Zaal 6ja10------
Zaal 7ja10------
Zaal 8ja18203020---
Ceintuurbaanzaal 1ja404010060---
Ceintuurbaanzaal 2ja404010060---
Ceintuurbaanzaal 3ja403610060---
Ceintuurbaanzaal 4ja25304035---
Souterrainzaalja304010060---

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Ceintuurbaan Noord 1, 9301 NR Roden, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Ceintuurbaan Noord 1, 9301 NR Roden, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website