Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein

  • Limburg
  • Kerkrade
Kerkrader Steenweg 4, 6468PA, Kerkrade
2 - 230 Personen
9 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Kasteel Erenstein is een prachtige trouwlocatie gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijke allure uit. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met fontein. Dé ideale locatie om in het huwelijk te treden!

Jullie geven elkaar het jawoord in één van de 9 romantische kasteelzalen of op de karakteristieke binnenplaats voor het prachtige kasteel. Jullie huwelijksvoltrekking in deze unieke, romantische ambiance zal jullie en jullie familie nog lang bijblijven.

Onze chef-kok verzorgt graag een uitgebreid culinair diner dat aan al jullie wensen voldoet. Heerlijke gerechten, uitstekende wijnen en prachtig gedekte tafels maken jullie huwelijksdiner tot één van de hoogtepunten van deze bijzondere dag. Een spetterend huwelijksfeest in het Hof van Erenstein mag niet ontbreken. Met een jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende huwelijksfeesten verrassen wij jullie graag met de vele mogelijkheden.

Kasteel Erenstein beschikt over 9 romantische kasteelzalen en heeft een prachtige binnenplaats voor het kasteel. Er zijn voldoende mogelijkheden om jullie ceremonie tot een onvergetelijk moment te maken.

Kasteel Erenstein biedt veel mogelijkheden om jullie receptie te laten plaatsvinden, zowel voor een klein als groot gezelschap. De taart aansnijden in één van de prachtige kasteelzalen of bij mooi weer op de romantische binnenplaats? Wij maken er graag een onvergetelijk moment van door alles in goede banen te leiden.

Onze Hof van Erenstein is geschikt voor grotere gezelschappen, hier kan zowel jullie diner als jullie trouwfeest plaatsvinden. Voor een spetterend feest maken wij graag plaats voor een DJ en dansvloer, zodat jullie het huwelijk feestelijk kan inwijden.

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn op deze unieke, sfeervolle locatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte of rondleiding aan en ontdek de vele mogelijkheden van Fletcher-Restaurant Kasteel Erenstein.

Locatie

Aan het water
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is een prachtige locatie gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Brughofzaalja-------
Hof van Erensteinja60-230120500225-
Peter Caspar Poyckzaal Ija32-55458560-
Peter Caspar Poyckzaal IIja26-453515045-
Huyn van Amstenrade Ija--4530---
Huyn van Amstenrade IIja--3030---
Adam van Ederenja20-35253524-
De Grupelloja16-2016---
Le Salonja--221850--

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Kerkrader Steenweg 4, 6468PA, Kerkrade
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kerkrader Steenweg 4, 6468PA, Kerkrade
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!