Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein

  • Limburg
  • Kerkrade
Kerkrader Steenweg 4, 6468PA, Kerkrade
2 - 230 Personen
9 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gevestigd in een authentieke Limburgse carréhoeve uit 1713. Een aantal kamers en suites zijn voorzien van een vide of eigen dakterras. In de sfeervolle serre, direct gelegen aan het knusse binnenhof, staat elke ochtend een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Daarnaast wandel je via een sluiproute zo het Gaiapark Kerkrade Zoo in, de mooiste dierentuin van de Benelux, boordevol exotische dieren als neushoorns, cheetas en apen.

Trouwen
Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is een prachtige trouwlocatie gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Dé ideale locatie om in het huwelijk te treden!

Onze zalen vormen een prachtig decor voor uw huwelijksplechtigheid, receptie, lunch en diner en zullen het sprookjesgehalte van uw bruiloft aanzienlijk verhogen. Na een fantastische dag kunt u heerlijk nagenieten in onze romantische bruidssuite met hemelbed.

Vergaderen
Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein heeft een rijke historie en ademt rust en intimiteit uit. Het complex bestaat uit twee delen. In de hoeve kunt u overnachten in één van de 44 luxueuze kamers en in het kasteel bevinden zich schitterende zalen met een maximumcapaciteit van 500 personen. Uiteraard zijn de zalen voorzien van moderne vergaderfaciliteiten en kunt u tijdens uw zakelijke bijeenkomst genieten van hoogwaardige gastronomie in het restaurant. De binnenplaats en de kasteeltuin bieden de mogelijkheid om buitenactiviteiten te organiseren in een bijzondere setting. Ook voor feestelijke evenementen vormt dit karakteristieke kasteel de perfecte locatie.

Feest
Het 14e eeuwse Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein ademt één en al romantiek en beschikt over negen sfeervol ingerichte zalen en salons met een capaciteit variërend van 10 tot 500 personen. Een barokke kasteeltuin, fonkelende kroonluchters en krakende traptreden houden het rijke verleden levend. Het kasteel is omgeven met een slotgracht en een schilderachtige kasteeltuin in Barokstijl. De stijlvolle ruimtes, aangevuld met culinaire topkwaliteit en een zeer goede verzorging, maken al uw feesten en partijen tot een spetterend geheel!

Locatie

Aan het water
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is een prachtige locatie gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Brughofzaalja-------
Hof van Erensteinja60-230120500225-
Peter Caspar Poyckzaal Ija32-55458560-
Peter Caspar Poyckzaal IIja26-453515045-
Huyn van Amstenrade Ija--4530---
Huyn van Amstenrade IIja--3030---
Adam van Ederenja20-35253524-
De Grupelloja16-2016---
Le Salonja--221850--

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Kerkrader Steenweg 4, 6468PA, Kerkrade
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kerkrader Steenweg 4, 6468PA, Kerkrade
Toon mij het telefoonnummer