Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Hotel Restaurant Het Witte Huis

  • Utrecht
  • Soest
Birkstraat 138, 3768HN, Soest
2 - 200 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Fletcher Hotel Restaurant Het Witte Huis

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest is gelegen op korte afstand van mooie natuur, zoals de Soesterduinen en nabij het centrum van Amersfoort. Het 4-sterren hotel en het omliggende terrein zijn volledig gerenoveerd en stijlvol ingericht. De deuren zijn geopend en wij kunnen u van harte verwelkomen.

Trouwen

Hotel-Restaurant Het Witte Huis is dé trouwlocatie in de omgeving van Amersfoort, op de Utrechtse Heuvelrug. De combinatie van de diverse faciliteiten van het hotel en de prachtige omgeving maakt het een schitterend decor van de mooiste dag van uw leven. U geeft uw jawoord in een prachtig aangeklede zaal, heft het glas op het sfeervolle terras, geniet van een culinair diner in het gezellige restaurant en beleeft een spetterende feestavond in een prachtige omgeving.

 

Hotel-Restaurant Het Witte Huis beschikt over vier sfeervolle zalen, met een maximale capaciteit van 200 personen. De zaal van uw keuze kan compleet aangekleed worden aan de hand van uw wensen. Of u nu voor een klassieke uitstraling kiest of juist voor een spetterende en feestelijke sfeer, uw bruiloft wordt bij ons een onvergetelijke ervaring! Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om op uw huwelijksdag gebruik te maken van meerdere zalen met diverse uitstralingen.

 

Vergaderen

Het hotel bevat 42 moderne hotelkamers, 4 schitterende vergaderzalen en een sfeervol restaurant. Dankzij de centrale ligging in Soest en de nabijheid van de A28 is het hotel geschikt voor alle zakelijke bijeenkomsten in het midden van het land.
Het hotel beschikt volledig over gratis draadloos internet. Voor zowel kleine als grote groepen is het hotel een uitstekende locatie voor vergaderingen, trainingen, recepties, diners, (personeels-)feesten en bruiloften.

Feest

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis biedt u vele mogelijkheden voor een intiem samenzijn tot een spetterend feest. De sfeervolle zalen hebben een moderne en sfeervolle inrichting en bieden ruimte voor maar liefst 200 gasten.

Locatie

Aan de snelweg
Op de hei
Nabij openbaar vervoer
Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest is gelegen op korte afstand van mooie natuur, zoals de Soesterduinen en nabij het centrum van Amersfoort.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Lange Duinenja322470608040-
Korte Duinenja281630245028-
Combinatie Lange- en Korte Duinenja3224706013070-
De Eemvalleija40361008015060-
De Eemja241650406030-
Combinatie De Eem en De Eemvalleija2460150120200100-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Contact

Birkstraat 138, 3768HN, Soest
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Birkstraat 138, 3768HN, Soest
Toon mij het telefoonnummer