Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Hotel Restaurant Heidehof

  • Friesland
  • Heerenveen
Golflaan 1, 8445 SR Heerenveen, Nederland
2 - 360 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Fletcher Hotel Restaurant Heidehof

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

Heerenveen, 'de sportstad van het Noorden', is een schitterend startpunt voor fietsroutes, een bezoek aan de pittoreske Elfsteden, zeiltochten, wandelroutes en museumbezoeken. Hier vindt u een unieke mix van natuur, cultuur én sport. Het sfeervolle hotel beschikt over een uitstekend à la carte restaurant, gezellige bar, drie tennisbanen en een ruim terras.

Trouwen
Op één van de mooiste locaties van Friesland, in het prachtige Heerenveen, vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof. Een veelzijdige locatie voor uw bruiloft! Het hotel beschikt over sfeervolle kamers en royale suites, een gezellige bar, à la carte restaurant en verschillende sfeervolle zalen. Kortom; genoeg mogelijkheden voor de mooiste dag van uw leven.

Na de huwelijksceremonie kunt u samen met uw genodigden het glas heffen in één van de vele zalen, de gezellige bar, het restaurant of het royale terras. Snij vervolgens de bruidstaart aan om uw receptie compleet te maken.

Vergaderen
Zakelijk gezien is het hotel uitstekend ingesteld op vergaderingen, conferenties, recepties of trainingen. Daarnaast beschikt het hotel over een sfeervol restaurant waar u uitstekend terecht kunt voor uw zakenlunches of diners.

U vergadert groen en gezond bij Fletcher Hotels. Aan alles is gedacht; vergaderen midden in de natuur, gezond eten en drinken en aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een sportieve break. Reserveer een exclusieve Bootcamptraining in combinatie met een van onze vergaderarrangementen.

Feest
Hotel-Restaurant Heidehof is een uitstekende locatie voor diverse gelegenheden. Door de centrale ligging en de combinatie van faciliteiten, kamers en zalen kunnen wij elk feest of partij op maat leveren. Of het nu gaat om een receptie, verjaardagspartij of een compleet bruiloftsfeest, alles is mogelijk. Door onze veelvoud aan zalen is er altijd een passende zaal beschikbaar. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid tot een aansluitende overnachting.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Op één van de mooiste locaties van Friesland, in het prachtige Heerenveen, vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Dopheideja122040252025-
Struikheideja122040252025-
Wimperheideja122040252025-
Kraaiheideja122040252025-
't Heiderijkja4840250180360160-
Heidemeerja----7050-
Schotse Zaalja-------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Golflaan 1, 8445 SR Heerenveen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Golflaan 1, 8445 SR Heerenveen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer