Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Hotel Restaurant De Witte Brug

  • Zuid-Holland
  • Lekkerkerk
Kerkweg 138, 2941 BP Lekkerkerk, Nederland
2 - 300 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Fletcher Hotel Restaurant De Witte Brug

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven
Live muziek

Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland vindt u dit karakteristieke hotel. De prachtige landelijke ligging kenmerkt de sfeer die in het hotel heerst. Het moderne Hotel-Restaurant De Witte Brug is sinds 1984 gevestigd in een authentieke boerderij uit 1795 en is van alle gemakken voorzien. In de gezellige bar, het sfeervolle à la carte restaurant en op het ruime terras is het heerlijk vertoeven en kunt u genieten van uiteenlopende culinaire gerechten. De prachtige, moderne feestzaal biedt ruimte voor 150 gasten en in combinatie met het restaurant kunt u zelfs 300 gasten ontvangen. De feestzaal heeft een geheel eigen entree, eigen bar en voldoende audiovisuele faciliteiten om er een feest naar eigen wens van te maken. Door jarenlange ervaring in het begeleiden van uiteenlopende feesten en partijen bent u gegarandeerd van een spetterend feest.

Hotel-Restaurant De Witte Brug beschikt over 49 comfortabele hotelkamers, een buitenzwembad en een heerlijke sauna. Reden genoeg om na een spetterende huwelijksdag te blijven overnachten in één van de sfeervolle kamers.Hotel-Restaurant De Witte Brug is sinds 1984 gevestigd in een authentieke boerderij uit 1795 en is van alle gemakken voorzien. Het hotel is een officiële trouwlocatie. In de gezellige bar, het sfeervolle à la carte restaurant en op het ruime terras is het heerlijk vertoeven en kunt u genieten van uiteenlopende culinaire gerechten.

De prachtige, moderne feestzaal biedt ruimte voor 150 gasten en in combinatie met het restaurant kunt u zelfs 300 gasten ontvangen. De feestzaal heeft een geheel eigen entree, eigen bar en voldoende audiovisuele faciliteiten om er een feest naar eigen wens van te maken. Door jarenlange ervaring in het begeleiden van uiteenlopende feesten en partijen bent u gegarandeerd van een spetterend feest.

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland vindt u dit karakteristieke hotel.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Polderzaalja201030354025-
Weidezaalja201030354025-
Polderzaal + Weidezaalja402060708050-
Feestzaalja-25706012580125

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Kerkweg 138, 2941 BP Lekkerkerk, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Kerkweg 138, 2941 BP Lekkerkerk, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!