Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fletcher Familiehotel De Hunzebergen

  • Drenthe
  • Exloo
Valtherweg 36, 7875TB, Exloo
2 - 222 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Fletcher Familiehotel De Hunzebergen

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Hooggelegen op de Drentse Hondsrug, te midden van bos, heide en de meanderende Hunze, vindt u dit exclusieve 4-sterren hotel. Het uitstekende à la carte restaurant serveert ware smaaksensaties! Nagenieten kunt u in de gezellig brasserie. Daarnaast biedt het hotel zowel indoor als outdoor uitstekende ontspanningsfaciliteiten. In het Wellness & Beauty Center vindt u een zwembad, sauna, Turks stoombad, whirlpool, solarium en schoonheidssalon. Na een actieve dag kunt u zich terug trekken in uw schitterende deluxe hotelkamer.

Trouwen
Als u de statige oprijlaan oprijdt proeft u meteen de romantische sfeer die op dit landgoed heerst. Het hotel heeft een prachtige hoge ligging op de Drentse Hondsrug met uitzicht over bos, heide en de meanderende Hunze. De mooie ligging, schitterende natuur, marmeren fontein en het idyllische trouwprieel vormen een schitterend decor voor uw grote dag.

Een prachtige bruiloft mag natuurlijk uitbundig gevierd worden! De Hunzebergen biedt u prachtige zalen met een maximale capaciteit van 150 personen. De huwelijksplechtigheid zal plaatsvinden in een stijlvolle zaal, welke geheel naar uw wensen aangekleed zal zijn. Terwijl u uw felicitaties ontvangt, kunnen uw gasten genieten van het zonnetje en een wandeling over het landgoed maken.

Aan het einde van de avond kunt u heerlijk nagenieten in onze romantische bruidssuite.

Vergaderen
Familiehotel De Hunzebergen biedt u verschillende vergaderzalen aan met een maximale capaciteit van 150 personen per vergaderzaal. De zalen beschikken over daglicht, airconditioning en geïntegreerde moderne vergaderapparatuur. De prachtige ligging en de bijzondere entourage, het complete aanbod aan moderne faciliteiten en een flinke dosis Drentse gastvrijheid maken van dit hotel een vergaderlocatie op topniveau.

Uw wensen en ideeën zijn altijd bespreekbaar en u bent van harte welkom om onze zalen persoonlijk te komen bekijken. Voor een conferentie, bijeenkomst, bedrijfsuitje, training, seminar, congres of vergadering in Drenthe bent u bij Familiehotel De Hunzebergen aan het juiste adres.

Feest
Familiehotel De Hunzebergen is een unieke feestlocatie in Drenthe en biedt volop mogelijkheden voor een bruisend feest of spetterende bruiloft. De stijlvolle kamers, het culinaire restaurant en de prachtige zalen met terras zijn uitermate geschikt voor het organiseren van een receptie of diner voor welke gelegenheid dan ook. De Hunzebergen biedt u prachtige zalen met een maximale capaciteit van 150 personen. De ruimtes kunnen aangekleed worden, geheel naar uw wensen. De fraaie locatie, uitstekende service en hoge kwaliteit maken uw feest tot een groot succes!

Locatie

Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Hooggelegen op de Drentse Hondsrug, te midden van bos, heide en de meanderende Hunze, vindt u dit exclusieve 4-sterren hotel.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Rembrandtzaalja402011450150110-
Vermeerzaalja35125035-30-
Blauwe Zaal 1ja30164224---
Blauwe Zaal 2ja30164224---
Blauwe Zaal 1 + 2 inclusief Foyerja626022290---

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Valtherweg 36, 7875TB, Exloo
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Valtherweg 36, 7875TB, Exloo
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website