Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Feel Good TentEvent

  • Utrecht
  • Lage Vuursche
Landgoed Pijnenburg, 3749 AB, Lage Vuursche
70 - 700 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Feel Good TentEvent

Live muziek
Multimedia aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Feel Good TentEvent voor frisse energie en nieuwe inspiratie
buitengewone vergaderingen, bedrijfsfeesten, conferenties, teambuilding midden in de natuur!

Verscholen in de bossen van Landgoed Pijnenburg bij Lage Vuursche ligt de unieke locatie van Feel Good TentEvent. Een prachtig plekje midden in de natuur voor bijzondere evenementen. Van gezellige bedrijfsfeesten in festivalssfeer tot onvergetelijke zakelijke conferenties, teambuilding, afdelingsdiners, workshops en inspiratiesessies. Met keuze uit tal van inspirerende indoor en outdoor activiteiten. Genieten van een uitstekende keuken in verschillende stijlen en smaken. Van dineren aan lange tafels tot heerlijk Italiaans dinerbuffet met pizza-slices uit de houtgestookte oven en stoere buiten BBQ. Onze speciaal ontworpen warme en comfortabele tenten zijn voorzien van alle luxe faciliteiten en technische voorzieningen. Door de flexibele inrichting is de locatie geschikt voor groepen van 70 – 700 personen. Sfeervol en ongedwongen genieten midden in de natuur.

Professioneel maatwerk en gastvrij 

Onze natuurlijke locatie is altijd exclusief voor uw gasten. U bent verzekerd van professioneel maatwerk gebaseerd op uw wensen en doelstellingen. Gastvrij en tot in de puntjes geslaagd. We beschikken over jarenlange professionele ervaring en een uitgebreid netwerk op het gebied van inspirerende breaks en outdoor groepsactiviteiten, entertainment, teambuilding en workshops. Maar u kunt uw programma uiteraard ook volledig zelf invullen met uw eigen ideeën en contacten. Wij denken graag mee om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijke beleving.


Uitstekend bereikbaar midden in het land

Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en in de directe omgeving tal van mogelijkheden voor overnachtingen in verschillende prijscategorieën.


Wilt u meer weten? U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom om onze locatie in het bos te bezoeken en de sfeer te proeven. We kijken met veel plezier uit naar uw komst!

Locatie

In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Uitstekend bereikbaar midden in het land en gratis parkeren 

De locatie van Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is centraal gelegen nabij Lage Vuursche iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met  ruim 450 gratis parkeerplaatsen op ons eigen terrein. In de directe omgeving zijn tal van mogelijkheden voor overnachtingen in verschillende prijscategorieën.

Parkeren in de buurt van deze locatie

400 gratis parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Contact

Landgoed Pijnenburg, 3749 AB, Lage Vuursche
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Landgoed Pijnenburg, 3749 AB, Lage Vuursche
Toon mij het telefoonnummer